Szerintetek két lánynak 1 üveg Jager elég?
Tudom 8 általánossal nehéz megérteni, de az energiaitalnak semmi köze a berúgáshoz. Ez egy.
Kettő: attól függ mekkora üvegről beszélünk és mekkora lányokról.
Ne keverd energiaitallal, semmi értelme, csak elrontja az ízét.
Nem tudom mekkora üvegről van szó, ha nem vagytok hozzászokva és 50-60 kiló a súlyotok akkor fél liter elég lehet kettőtöknek. Egyébként 7 deci, vagy egy liter kellhet kb.
De, az energiaitalnak alkohollal keverve igenis van köze a berúgáshoz. Mivel a koffein stimuláns, emiatt az ember kevésbé érzi meg az alkohol hatását, vagyis bátrabban fog még többet inni.
Miért szeretnétek berúgni?
Mert gondolom csak “nagylányoskodtok”, pont van otthon anyunak/apunak Jägere, de mivel túl erős nektek, ezért kevernétek energiaitallal, hogy elnyomja az ízét..mindenki máshogy bírja az alkoholt, mivel sejtésem szerint nem igazán isztok, ezért szerintem 2-3 felestől már ki lesztek. Persze függ attól hogy mekkora termetetek van, ettetek-e előtte stb.
Tudom hogy a mai fiatalok körében nagyon elterjedt a alkohol és a energia ital keverése, de sokan nem tudják hogy ez milyen veszélyes, mert ha keverjük a
sok cukrot, koffeintt és alkohollal akkor szív ritmus zavarok állhatnak elő ami nagyon veszélyes, össze is eshetek. És ha még nem töltötték be a 18 at és neagyisten történtik valami, akkor mit fogtok csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!