Hogyan lehet a leggyorsabban berugni?
Figyelt kérdés
Várom a tippeket! ;)2010. júl. 9. 19:36
1/19 anonim válasza:
Éhgyomorra töményet.
Én mondjuk 2 pohár bortól is kész vagyok, de hátha te jobban bírod :-))
jó mókázást:-)
4/19 anonim válasza:
éh gyomorra és keverd! (hányni fogsz, de a berúgás tuti!)
5/19 anonim válasza:
Jól mondják, véletlenül se egyél előtte.
Ajánlom az abszintot extra gyors kiütésért, bár azzal tényleg inkább kiütődsz, mint berúgsz. Étgyomorra gyorsan lehúzod (gyorsan ám, mert a nyelőcsöved leég, ha megállsz gondolkodni).
De egyébként ha szépen komótosan eliszogatsz egy üveg töményt, akkor is berúgsz, és még jobban is érzed magad, mintha ripp-ropp KO.
6/19 anonim válasza:
Szerintem holnap dél körül próbáld, HA nagyon meleg van. Reegel se délbe alig egyél valamit, és a napon sör, bor, pálinka váltva, nagy mennyiségben. Légyeg, hogy meleg legyen, mert az mélyjobban kihozza a részegséget.
7/19 anonim válasza:
párologtasd el a piát, és szívd be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!