Mikor ittál először alkoholos italt, és milyen volt?
Figyelt kérdés
2019. jún. 9. 19:48
1/11 anonim 

válasza:

13 évesen egy korty sört, és nagyon rossz volt.
2/11 anonim 

válasza:

Olyan 13-14 éves lehettem és talán 1/2-1 deciliter ürmösbort (vermut) ittam (mert az volt otthon, annak idején a szüleim a vendégeket azzal kínálták). Teljesen kiütött, pár perc után le kellett feküdnöm, annyira szédültem és rámjött egy homályos látás, szinte megvakultam. Aztán olyan 1/2 óra után kezdtem magamhoz térni, de még órákig tartott, míg elmúlt. Azóta 2 alkalommal kipróbáltam még az üröm hatását, ami a látóideg működését nálam egyértelműen felfüggeszti. Nem csodálkozom, hogy annak idején a francia impresszionisták kedvenc itala az abszint volt, tényleg elhomályosul tőle a világ.
4/11 anonim válasza:
9 évesen egy kis korty pálinkát. Ízlett, utána könnyebben aludtam el.
5/11 anonim 

válasza:

3 évesen felnyaltam az asztalról a kiborult házi barackpálinkát. Nagyon ízlett ☺
6/11 anonim 

válasza:

Szerintem olyan 13-14 évesen lehetett, pezsgő volt (szilveszterkor vagy karácsonykor). Nem nagyon ízlett akkor, de azóta a pezsgő az egyik kedvencem :D
7/11 anonim 

válasza:

Alapból nem feltétlenül iszom alkoholt, így nem is siettem el! 19 évesen édes fehér pezsgőt, finom volt. Mint a szénsavas szőlőlé, csak épp egy minimális ereje azért volt neki.
8/11 anonim 

válasza:

15 évesen kóstoltam meg a csokilikőrt, de szörnyű volt, az alkohol marta a számat, nem is tudtam meginni. Pedig csak 2 centes volt.
9/11 anonim 

válasza:

#7-es vagyok. Olvasva a válaszokat, az #5-ösről eszembe jut unokatestvérem lánya! :D
4 évesen titokban elhordta a dobozból a konyakmeggyet. Csak az tűnt fel először mindenkinek, hogy a vécén ülve énekel, és utána vették észre az üres dobozt! :D Most 21 éves, de nagyon ritkán iszik alkoholt.
10/11 anonim 

válasza:

13 évesen, kellemesen becsiccsentettem a rumos koktéltól. Ittam kb 4-5 pohárral. (2 decis pohár, alján 1-2 ujjnyi fehérrum) jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!