Mi lehet ez? Hibás sör?
Figyelt kérdés
vettem a Pennyben most akciós sajátmárkás sörüket, Adelskronen Premium Pils, tegnap felbontottam egyet és meglepett hogy olyan szaga volt mint mikor volt a Kozelnek az a zöld dobozos friss komlós vagy nemtudom hogy hívják változata volt, most felcsaptam egy másik ilyet, ennek meg konkrétan kellemetlen élesztős szaga van, mi a franc lehet? ízre nem érzem gáznak, de egyik sem volt jellemző mikor korábban vettem ilyet. valami hibás szériába futhattam? 2020-ig jó elvileg, és Németországban gyártott termék, ott jobban odafigyelnek mindenre2019. ápr. 30. 19:37
1/4 anonim válasza:
Én azt a nagyon egyszerű elvet követem minden alkoholos italnál (leginkább sörnél, bornál, pálinkánál, whiskynél), hogy aminek nem kellemes, finom, aromás az illata, az bizony ótvar minőségű és nem iszom meg.
2/4 A kérdező kommentje:
erre nem tudok adni mert ez is alapvetően egy silányabb minőség alapból is
2019. ápr. 30. 19:51
3/4 anonim válasza:
Csak az illatra nem lehet adni, az íz sokkal lényegesebb! Egyszer kóstoltam az Arany Fácánt, ízre nem rossz, totál átlagos, viszont a szaga olyan volt, mint a pisi!
4/4 anonim válasza:
Az arany fácánnak az íze olyan, mintha egy hajléktalant nyalogatnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!