Hogyan rúgjak be úgy, hogy se ne hányjak és ne is sírjak a piától?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 6. 01:05
11/15 anonim válasza:
Én életemben soha nem rúgtam be, és soha nem is fogok, mert kellő mértékkel is jól érzem magam a piától, mégis megmenekülök a hányással, fejfájással, és "filmszakadással" járó másnaposságtól! Mindössze annyi, hogy nem iszom minden nap, de amikor iszom, akkor 1 nap megiszom fél vagy max. 1 liter erősebb (min. 5%) sört, és attól már légiesen könnyed, szédelgős, mámoros állapotba kerülök, jókedvem van tőle, de semmi több! Eleve nem is értem, hogy valaki miért nem elégszik meg ennyivel, miért akar mindenáron berúgni?!
12/15 smithi1979 válasza:
szia!
kaptam egy ertesitöthogy reg nem jartam az oldalon,es veltlenül vettem eszre ezt a kerdest.gondoltam valaszolok ra.
en havonta 2-3 szoriszok hangolatjavitas miatt.
hogy ne hanny,lenyeg ne egyel az ivas elött kb 6-7 oraval mar semmit.ezutn tapasztald ki mennyitöl rugsz be ugy hogy ne fetrengj,nalam ez egy üveg pezsgö,es miutn megittad a kivalasztott italod,kezd el 1-2 decinkent vizet inni mondjuk egy litert,masfelet.nem leszel masnapos sem.hogy ne sirj,figyelj mikor elkezdesz inni optimista jo hangulatban legy.halgass közben kedvenc zeneid!:)en igy csinalom.ja es soha ne keverd az italokat!!!
üdv
13/15 smithi1979 válasza:
ja es soha ne igyal ha problemad van.
nekem akkor megy legjobban ha teljesen ok körülöttem minden!
14/15 Rokaone válasza:
Egyfajta italt igyál üdítővel keverve. Pl: whiskey-cola, vodka narancs és egyéb ilyen finomságok :D
15/15 anonim válasza:
Én ha részeg vagyok nem sírok nem hányok. Viszont részegen mindig bepisilek. 19eves lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!