Kaphattam alkoholmérgezést? Miért történt ez? Mostantól az lesz hogy kb rosszul leszek a piától? A többi lent
Valamiféle alkoholmérgezést kaphattál.
Az agyad megjegyzi, hogy rosszul lettél, és úgy próbálja megelőzni a további mérgezéseket, hogy undorítóva teszi az alkohol fogyasztását.
Ez az idő múlásával, további, rosszullét nélküli alkoholivással enyhülni fog. Amiket aznap este ittál, na azokat utálni fogod egy ideig, talán évekig is, de ez is halványul az idővel.
Ha inni akarsz, mindenképp olyannal próbálkozz, ami teljesen eltér a típusában, ízében a múltkoriaktól.
Viszont, szervi károd attól, hogy behánytál, nagyon valószínűtlen, hogy legyen-hacsak nem voltak utána kifejezett tünetek, amik ezt indokolták. (Ha aggódsz, keress rá a májkárosodás és a vesekárosodás tüneteire. Ha azokat nem érezted az ivás utáni 1-2 nap, akkor fizikailag semmi bajod, és mehet a pia.)
Utolsó voltam.
Én egy éve hánytam búzasörtől - vszeg rossz volt, mert egy üvegnek nem kellett volna kiütnie semennyire -, na, azóta csak rágondolok és fordul egyet a gyomrom.
Előtte imádtam a búzasört, most az illatát sem viselem el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!