Tényleg olyan rossz lenne a Csíki Sör?
Szerintem nagyon népszerű sör, és van rá kereslet. A közelmúltban pedig többféle változatot is megalkottak.
Azonban sok helyen szidják a Csíkit meg, hogy nem jó..
Ha nem jó mégis miért van rá kereslet?
Nekem egyedül az árával van bajom.
Szerintem egy teljesen középszerű sör. Nekem nem több, mint egy kőbányai, de azt se szeretem :)
Viszont ami "csíki " az jó. Legalábbis a közhiedelmek szerint. Ez az "erdélyi " meg "székely " melléknevek amolyan fokozóképzők nálunk. Úgy még a szar is illatosabb egy kicsit
Miért lenne rossz? Nem tartalmaz tartósítószert, nincs pasztörizálva, nem használnak hozzá enzimeket, hagyományos módszerrel, tiszta vízből készül nagy tapasztalatú sörfőzőmester(ek) által. Ez mind pozitívum! 2016-ban a Budai Vár - Sörfesztivál nagydíját is megnyerte.
Nagyon is jó sör.
Továbbá az üvege visszaváltható, ami szintén követendő példa lenne.
( Akik oly hevesen támadják, azok a magyargyűlölők. Nekik fáj annyira, ha valami magyar és jó. )
'( Akik oly hevesen támadják, azok a magyargyűlölők. Nekik fáj annyira, ha valami magyar és jó. )'
Te meg, megbocsass a szemelyeskedesert, de egy agymosott birka vagy, vagy eletedben nem ittal jo sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!