Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Akármilyen alkoholos italt...

Akármilyen alkoholos italt kóstolok, borzasztó rossz. Nem is iszok soha alkoholt, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Mondjuk tudjuk hogy egészségtelen is, tehát nem gond.

De akkor gond, ha egy haverommal 'kell' sörözni. Öklendezve nyelem le azt a ***rt után kell 2-3 óra hogy eltűnjön az íze a számból, meg ennem kell rá valamit.

Van még ilyen mint én? Ez jó dolog?

2018. febr. 11. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%

Nem vagy elég érett hozzá.

Majd pár év múlva.

2018. febr. 11. 15:36
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
Ez természetes, minden gyereknek rossz ízű a sör amikor 9 évesen bele iszik a fateréba.
2018. febr. 11. 15:41
 3/16 anonim ***** válasza:
69%

Én csak a többségüket tartom rossznak, de nem innék minden hónapban és SOHA nem "kell".

Vannak antialkoholisták, persze, nincs vele a világon semmi gond. Senki nem kötelezhet sejtméreg fogyasztására (ami az én mennyiségemben nem kifejezetten egészségtelen, szóval megértem az alkoholizálókat is, hisz én is az vagyok).

2018. febr. 11. 16:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem. A sört kifejezetten nem bírom, amin sokan csodálkoznak, de én a hiper-szuper minőségi borokkal és pezsgőkkel is úgy vagyok hogy... hagyjuk inkább. Nem érzek nagy különbséget a száraz és az édes bor között, ízre sem jön be. Régebben amikor ittam alkoholt akkor is egyedül a natúr vodkának szerttem az ízét, ki érti ezt? A gyümölcspálinka illatát viszont szeretem, már ha tényleg van illata és nem csak a szeszt érzem.

A megoldás nagyon egyszerű, nem kell inni. A baráti társaságban én vagyok az egyetlen ilyen, aki egy sörözéskor is inkább teázik, a kötelező zrikától eltekintve mindenki elfogadta és tiszteletben tartja ezt a döntésem. Nincs ezzel semmi gond szerintem.

2018. febr. 11. 16:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem iszom sosem, nem szeretem az alkohol ízét és szagát. Nők esetében ezt szerencsére könnyebben elfogadják.
2018. febr. 11. 16:13
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálom a sört.

Kóstold meg a cidereket, esetleg gyümölcsös söröket. Oké, tudom, nem férfias, meg limonádé, de abban kicsit el van nyomva a kesernyés íz, azt még én is meg tudom inni. :) Pedig a sörtől annyira rosszul vagyok, hogyha a párom iszik, és érzem rajta, attól hányni tudnék...

2018. febr. 11. 16:28
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

Nekem sem ízlenek az alkoholos italok. Nem is iszom őket soha. Ha el tűnne örökre az alkohol a világból, nekem egy cseppet sem hiányozna. Ugyan így vagyok a kávéval, cigivel, droggal. Nem szeretem őket és nem is fogyasztom egyiket sem.

Sajnos, ellenben az üdítőitalokkal, teával, ásványvízzel, sima csapvízzel, gyümölcsleveket, egy nap liter számra iszom őket.

De azt tudom, hogy az alkoholt, életem végéig soha nem fogom inni és megkedvelni. Ez biztos!

Neked sem "kell" innod!

30/N. vagyok.

2018. febr. 11. 16:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudtam megbarátkozni azzal a bűnrossz ízzel, még a nagyon édes likőrök, mint a Bailey's sem csúsznak, nemhogy a töményebb dolgok. Bor szintén nem megy le, nagyon melegben a jeges sörből egy pohár, édes pezsgőből is egy pohár max, többet nem viselnek az ízlelőbimbóim. Ez az egész alkoholmánia egy hülyeség. Nem is értem hogyan tudott így elterjedni, miközben a fű például illegális. Úgy néznek rám, mint egy űrlényre mikor közlöm, hogy én alkohol nélkül szórakozok, bulizok, beszélgetek, stb.
2018. febr. 11. 16:50
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
Nők... :)
2018. febr. 11. 16:53
 10/16 A kérdező kommentje:
férfi vagyok.
2018. febr. 11. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!