Akármilyen alkoholos italt kóstolok, borzasztó rossz. Nem is iszok soha alkoholt, miért lehet ez?
Mondjuk tudjuk hogy egészségtelen is, tehát nem gond.
De akkor gond, ha egy haverommal 'kell' sörözni. Öklendezve nyelem le azt a ***rt után kell 2-3 óra hogy eltűnjön az íze a számból, meg ennem kell rá valamit.
Van még ilyen mint én? Ez jó dolog?
Dehogy vagy Te férfi.
Egy férfi elég érett ahhoz, hogy tudja értékelni egy finom ital ízét, minőségét.
Te legfeljebb kisfiú vagy.
Nem hinném, hogy elfuserált férfi lenne az, akinek más az ízlése, mint a nagy átlagnak, sőt, ennyire más. Nulla alkohol- és húsfogyasztással is férfi a férfi, még akkor is, ha ajakírt használ, nem cserepes, kirepedt, férfias szájat és szereti a macskákat és a csokit. Sőt, egy igazi férfi még sírni is mer olykor, mert tudja, ettől nem lesz kevésbé férfi. Ésatöbbi.
Hihetetlen, mennyire intoleránsak az emberek olyan dologgal kapcsolatban, amihez nulla közük van, mert mások italozási s táplálkozási szokásai rájuk igazán nem tartoznak.
S ezt még ilyen idétlenségekkel meg is próbálják magyarázni...
Mondjuk részben igazuk van, mert az alkoholfogyasztás/bírás a férfiasság egyik jele, főleg a nők szemében, de a férfiak szemében is, nem?
Vagyis az olyan nők szemében akik inkább ösztönös életet élnek. A tudatos nők szemében előny is lehet.
7. vagyok.
Szerintem egyáltalán nem előny és nem is elvárásom, hogy egy férfi sokat igyon és bírja is jól a piát.
Mivel én egyáltalán nem iszom, nekem olyan férfiak a szimpatikusak akik max 2-3-pohár valamilyen alkoholt isznak, ha megkívánják. Sőt, az a legszimpatikusabb, ha egyáltalán nem is inna Ő sem.
Szerencsére, a barátom is olyan, hogy ha úgy van 1-2-sört, 1-2-pohár bort iszik csak havonta, 2-3-havonta, szóval Ő is keveset iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!