Mennyit igyak, hogy ne rugjak be csak egy nagyon kicsit? Tobbi lennt
Figyelt kérdés
Ma fogok eletemben eloszor inni (vodkat) de nem szeretnek berugni csak max egy kicsiket szerintetek mennyi a mertek amitol nem rugok be es nem artalmas?2019. márc. 5. 12:01
1/7 anonim válasza:
Ha józanul ennyi eszed van akkor semmit. Se egy kort se egy súlyt nem sikerült ideböfögj. Igyál sört.
2/7 anonim válasza:
Ez ember függő. Nem mindenkinél hat ugyanúgy az alkohol. Igyál lassan és érezni fogod, hogy mi az az állapot, ami neked megfelelő.
3/7 anonim válasza:
Kivéve, ha olyan vagy mint én. Hiába iszok megfontoltan, olyan lassan szívódik fel bennem az alkohol, hogy arra rugok be, mire mindenki kijózanodik. ;)
Kell egy kis idő míg kitapasztalod, amíg még nevetgélsz, hülyéskedsz meg ilyesmi, addig még oké. Az a "jóérzésig iszom magam" állapot.
Aztán jön a járásbizonytalanág, suta mozdulatok, és hirtelen szeretnél olyan dolgokat is kipróbálni amit amúgy nem :D Ez már jár némi másnapossággal és villámgyorsan átcsap durva ittasságba. Azaz elenyésző épkézláb gondolat, csőlátás, összeakadó lábak, érzelemkitörés.
Nálam ezek a szintek, tovább nincs értelme folytatni, hányás a vége. Én pedig azért iszom hogy jól érezzem magam, ezért arra nincs szükségem. Jó mókát!
4/7 anonim válasza:
Ha még nem ittál, akkor szerintem egy feles is elég lesz.
5/7 anonim válasza:
3 sört meg 1 vodka kb már megerzel, nem fogod magad részegre inni, de azért jól leszel tőle, de számít sok minden mennyit eszel előtte , hány kg vagy stb..
6/7 anonim válasza:
4 cl benzin, annyi elég lesz a mókához.
7/7 anonim válasza:
Ha nem szeretnél berúgni, akkor még egy feles előtt is egyél rendesen, zsíros kenyér pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!