Ha kicsit opálos a pálinka mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Azt mondta egyik ismerős hogy majd letisztul
Szerintetek?
Tényleg csak egy kicsit opálos
2018. nov. 12. 15:37
1/4 anonim válasza:
Tényleg csak egy kicsit opálos?
Idd meg.
2/4 anonim válasza:
Van valami tejes módszer, keress rá. Én újra főztem és 55 fokra higítottam, 50 nél kezdett opálosodni. Náthára kitűnő, jól marja a slejmot.
3/4 anonim válasza:
Az egyszer lefőzött pálinka ilyen, ha újra ledesztillálod akkor már tiszta lesz.
4/4 mindentudó99 válasza:
Lehet nem jó vízzel vagy túl gyorsan hígítottad. Túl savas voltb a cefre megmarta a főző réz alkatrészeit. A főzés vége zavarosabb kár beleengedni. Sok minden lehet . Így nehéz eldönteni. A legjobb ha újratisztázod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!