Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha kicsit opálos a pálinka...

Ha kicsit opálos a pálinka mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Azt mondta egyik ismerős hogy majd letisztul

Szerintetek?

Tényleg csak egy kicsit opálos


2018. nov. 12. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg csak egy kicsit opálos?

Idd meg.

2018. nov. 12. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Van valami tejes módszer, keress rá. Én újra főztem és 55 fokra higítottam, 50 nél kezdett opálosodni. Náthára kitűnő, jól marja a slejmot.
2018. nov. 12. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Az egyszer lefőzött pálinka ilyen, ha újra ledesztillálod akkor már tiszta lesz.
2018. nov. 13. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 mindentudó99 ***** válasza:
Lehet nem jó vízzel vagy túl gyorsan hígítottad. Túl savas voltb a cefre megmarta a főző réz alkatrészeit. A főzés vége zavarosabb kár beleengedni. Sok minden lehet . Így nehéz eldönteni. A legjobb ha újratisztázod.
2018. nov. 14. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!