Koffein és alkohol együtt? Milyen hatása van?
Mertekkel semmkbajod nem lesz tole.
Nekem a kedvenc koktelom az espresso martini, ami lenyegeben vodka kaveval keverve :)
Azt a mennyiségű koffeint, illetve alkoholt, amit külön-külön is meg bírsz inni gond nélkül, azt megihatod együtt is.
A bajok azzal kezdődnek, mikor arra használod a kombót, hogy egyikből vagy mindkettőből annyit nyomj be, amennyitől normálisan rosszul lennél.
Alapvetően az a hatása, hogy éberebb részeg leszel, vagyis az eufóriát ugyanúgy megkapod az alkoholtól, de nem tompít le annyira.
A másik kedvelt hatása pedig az, hogy a kettőt keverve olyan sok alkoholt ihatsz, és annyira berúghatsz, mint koffein nélkül soha (mivel később dőlsz ki). Persze a másnaposság is olyan lesz. Ügyesebbeknek a toxikológián.
energia italra szoktak inni, voltam eü bázisos fesztiválokon, pánikrohamokat kaptak, elég erőset, meg a koliból ismerek olyat akinek emiatt lett pánik betegsége, megmaradt, előtte semmi ilyen jellegű baja nem volt
meg ha van szívbajod, vagy rejtett szívbajod, akkor is megszívhatod, vagy ha valami érbetegséged, főleg az agyban
Előtted író vagyok!
Köszi az ötletet, testvérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!