Sört miért nem szoktak melegen inni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem szoba melegen, hanem kifejezetten felmelegítve. A kérdés apropója, hogy voltam sörgyárban és megengedték, hogy megkóstoljuk a készterméket, ami még meleg volt a csövekben és állítom, hogy sokkal finomabb volt, mint lehűtve. Miért terjedt el ez a szokás, hogy a sör csak hidegen jó?2019. jan. 14. 00:42
11/14 anonim válasza:
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én nem a forralt sörre gondoltam a bor mintájára, ez nem is érdekel, hanem hogy a palackozott sört önmagában újramelegíteni és úgy inni, mintha a gyárban innám a még meleg készterméket.
Igazatok van abban, hogy csak egy kortyot ittam így, lehet, hogy nagy mennyiségben tényleg nem annyira jó, ebbe nem gondoltam bele. Meg abba sem, hogy a már lehűtött és újramelegített sör esetleg más ízű lesz. :)
2019. jan. 14. 16:17
13/14 anonim válasza:
Sajnáljuk, hogy érdekel téged a forralt sör. :(
Elnézésedért esedezem.
A fickó sör amúgy teljesen más ízű, mint a palackozott. A friss sörnek megvan a maga robogóssága melegebben is.
14/14 anonim válasza:
Munka utan ,jol esik, hidegen.Jutalom a nap végén!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!