Mi a különbség a vodka és a rum között?
Figyelt kérdés
Ahogy olvastam ugyanabból is készülhet. Miben tér el a kettő?2018. dec. 31. 13:07
1/15 anonim válasza:
Más aromát tesznek bele.
Tiszta szesz , víz és aroma.
3/15 anonim válasza:
"Mi a különbség a vodka és a rum között?
Ahogy olvastam ugyanabból is készülhet"
Nem tudom hol olvashattál ilyen baromságot? Ird már ki ide!
A vodka gabonapálinka, a rumot cukornádbol készitik.
4/15 anonim válasza:
Nincs nagyobb kölönbség, mint a krumpli- és a babfőzelék között.
Mindkettő főzelék, csak másból készült.
5/15 anonim válasza:
Az is egy különbség, hogy a rumot a cukrászatban is használják kellemes aromája miatt.
6/15 anonim válasza:
Éppen ezért, ha megiszol 4 deciliter rumot, hamarabb kihányod, mintha 4 deciliter vodkát ittál volna meg.
7/15 anonim válasza:
Nagyon elvagytok tévedve ha azt hiszitek hogy ti cukornádból készült italt kaptok, rum néven.
Ez egy sima kommersz alkoholos ital, és úgy készül mind egyformán csak más aromaát tesznek bele.
Minden kommersz italt úgy csinálnak, a viszkit, konyakot a pálinka italt is.
8/15 A kérdező kommentje:
Wikipédián írták hogy a vodka is készülhet cukornádból, a rum meg eleve abból készül.
2018. dec. 31. 15:11
9/15 anonim válasza:
#7: Amit Te iszol prolifalván az lehet így készül. Felénk meg nem.
10/15 anonim válasza:
A vodkát az oroszok isszák, a rumot meg a matrózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!