Be akarok rúgni, pezsgő mellé mit érdemes ioni, ami nem okoz hányást, rosszullétet?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogyha nagyon berúgok, lehetek rosszul, hányhatok, de úgy értem mi az, amit ne keverjek hogy magától a keveréstől ne legyek rosszul? (Pezsgő van itthon.)2018. dec. 29. 20:24
11/12 anonim válasza:
A pezsgő alattomos egy ital, később üt be és sokáig tart a hatása, ezen felül nekem személy szerint iszonyatos savat csinál, hánytat és másnap a fejem is fáj tőle. Életem legdurvább másnapossága 3 éve volt pont szilveszterkor, akkor vodka-pezsgő-energiaitalt ittam összekeverve, hát azt nem kívánom senkinek, de a pezsgőt magába sem javaslom berúgáshoz, a 3 évvel ezelőtti eset óta én is csak 1-2 pohárral iszok belőle ünnepekkor. Én azt mondom hogy pezsgőből max. 1 pohárral igyál koccintani azon kívül meg igyál 1 féle valami tisztább töményet és ha még nem vagy túl jártas a piálásban akkor azt se tisztán hanem keverve valami üdítővel. Tiszta alatt azt értem hogy nem valami likőrt ami sok esetben hozzáadott cukrot is tartalzmat pl. Jager, Unicum, Hubertus mert azok a gyomrot tudják égetni rendesen, inkább vodka, whisky, rum, gin, tequila, pálinka, cognac stb. sajnos azt nem tudhatom hogy neked melyik jönne be, mindenkinek más az ízlése, én személy szerint vodkával kezdenék.
12/12 anonim válasza:
hát figyelj, 1 felestől is meghánytatlak, vagy akár 10 et is megitatok veled úgy hogy 2 lábon állsz csak ismerni kell az emberi testet és az alkohol működését :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!