Be akarok rúgni, pezsgő mellé mit érdemes ioni, ami nem okoz hányást, rosszullétet?
Elég hülye vagy, ha ilyen szándékod van, de lelked rajta!
A válaszom:
ha bármilyen alkoholtól (nem is kell keverni) úgy isten igazából berúgsz, úgyis okádni fogsz, akár a lakodalmas kutya. A fejed is fog fájni, meg a gyomrod is odalesz. Aztán ilyen állapotban moshatod a padlót, ágyat stb. magad után...!
Konkrét esetet is tudok, amikor egy orvosnő megfulladt a hányadékától...
A többiek nem tudom miért démonizálják itt ennyire az alkoholt. Ő csak berúgni akar, nem alkohol általi öngyilkosságot elkövetni.
Ha hányás nélkül akarsz berúgni, akkor inkább csak egyfélét igyál, és akkor úgyis megérzed, amikor már "jól" érzed magad, de még nem kell okádnod. Én ritkán iszom, még ritkábban rúgok be, ha te sem szoktál inni, akkor 5 sörtől már kellően be leszel csiccsentve, de még nem fogsz hányni (feltéve ha mást nem iszol).
Ha magában iszod a pezsgőt azt is eléggé meg fogod érezni, főleg ha van több üveggel, viszont ha keverni akarod, és gyorsabban, kevesebb mennyiségtől berúgni, akkor pezsgő+energiaital, de akkor mellé ne igyál mást, mert tuti kidobod a taccsot.
Hiaba bizonygatod latja es erzekeli mindenki hogy elso "nagy" ivaszatod lenne.
Szerintem ne pezsgozzel vagy ha igen akkor csak azt. Tuti szarul leszel a pezsitol masnap mert rengeteg a szendioxid benne azon kivul ha kevered az brutalis.
Egyrbkent mindenki tudja hogy piat sose szabad keverni mert annak nagy masnapossag a vege. Vegyel sort vagy jo minosegu bort esetleg keves palinkat. De ha lehet ne pezsgovel keverd mert masnap nem fogod tudni mi a neved olyan szarul leszel, en is jartam ugy :D
Régen sokat ittam, így a következők a tapasztalataim alapján, a tanácsaim:
Sört, borral sose keverd
Fehérbort, vörösbort sose keverd
Pezsgő mellé ne igyál semmi mást, mert szénsavas és full másnapos leszel tőle
Vagy sör, vagy bor mellé lehet inni kevés rövidet, bármilyet
Minden pohár pia után igyál meg egy pohár vizet, vagy gyümölcslevet
Ivás közben egyél is, felszívja az alkoholt, nem leszel annyira másnapos
Ivás után lefekvés előtt mindenképpen igyál 3 dl vizet legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!