Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit lehet szeretni a sörben?

Mit lehet szeretni a sörben?

Figyelt kérdés
Mindegyik férfi szereti a sört? Én nő vagyok de nem tudom elképzelni,hogy mit szeretnek a férfiak annyira abba a keserű löttyben. A párom is szereti nagyon van amikor 1-2 napig kibírja nélküle de aztán újra iszik én meg ezt nem bírom elviselni. Ti hogy vagytok a sörrel? Van még itt olyan nő vagy lány akinek a párja szintén szereti a sört? Nektek mik a tapasztalataitok?
2018. dec. 25. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

#4-es vagyok. Tényleg baromság, mert igenis lehet szeretni, ugyanúgy mint a kávét és grapefruitlevet is, én is szeretem mindegyiket, nemcsak férfiasságból iszom sört, ráadásul hiába kínálnak meg, ha éppen nem kívánom, akkor határozottan visszautasítom! De amúgy írtam is, hogy a túl keserű söröket nem szeretem (például Staropramen), a lágyabbakat viszont igen!

Kronenbourg 1664 - a leglágyabb ízű sör, amit valaha ittam, de szintén kedvenceim még: Borsodi Mester, Borsodi Bivaly, Borsodi Jeges, Beck's, Gösser, Carlsberg, és a Stella Artois. Ezek közül a Gösser a legkeserűbb, de azért iható, viszont ezzel párhuzamosan valami különleges ízhatás is van benne, amit nem tudok megmagyarázni! A Stella Artois-ban pedig egy nagyon minimális édeskés ízt is fel lehet fedezni!

Viszont nem szégyellem bevallani, hogy olyan söröket is kóstoltam már, amiket soha többé az életben, nem keserűségük, hanem fanyar ízük miatt: Borsodi Tüzes, Löwenbräu Lager, Heineken, és a Zipfer. Illetve a Soproni IPA, APA, és Démon se nyűgöztek le.

A legfinomabb sör, amit eddig életemben ittam: Löwenbräu Original 5.2%, csak sajnos az itthon nem kapható, sógoromék Németországból hoztak egy partihordóval, amikor kóstoltam!

2018. dec. 25. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
6-os az első mondatodnak úgy lenne értelme hogy meggyőződésed hogy sok férfi nem szereti csak azért issza mert hogy az menő meg férfias dolog, igen ilyenek biztos vannak, de az hogy egyik férfi sem szereti az finoman szólva is jó nagy hülyeség. Én szeretem a sört, sokszor nem is az alkohol miatt iszom hanem csak mert finom, nem értem miért nem lehet felfogni hogy van aki jobban szereti a keserű ízt mint az édes löttyöket.
2018. dec. 25. 19:57
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Párom olyan helyen dolgozik,ahol het 2-szer kap egy két doboz sört. Azt hazahozza,és ha olyanom van hétvégén,mikor ő iszik,én is töltök egy pohárral belőle. Neha nagyon jól esik. De sokszor iszok üdítő helyett is alkohol menteset. Én az üdítőktől csak még szomjasabb leszek.
2018. dec. 25. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
#6: Hazudsz.
2018. dec. 26. 13:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnél, hogy milyen sokszínű is a sör világ és hogy mennyire komplex ízeket is ki lehet belőle hozni, ha az ember nem csak a Tesco alsó polcáig lát ;)
2018. dec. 27. 01:53
 16/17 anonim ***** válasza:
18%

Nem, nem szereti minden férfi a világ összes sörét, sőt, vannak sokan olyanok, akik egyiket sem szeretik.

Sőt, számos édes bor ivó férfi is van, bármilyen undorító is nekem, nő létemre elképzelni azt, hogy valakik édes bot isznak.

Neked alapvetően azzal van a bajod, hogy a pasid nem bírja ki piálás nélkül, azaz alkesz.

2018. dec. 28. 14:55
 17/17 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, most vettem észre egy részt a kérdésedben, ami kissé ellentmondásba hozza a dolgot:

"de aztán újra iszik én meg ezt nem bírom elviselni" - a kérdésed most akkor lényegében tényleg a sör ízére irányul, véletlenül nem inkább az alkoholra? Az alkohol miatt érthető lenne az egész, viszont ha tényleg az ízére vonatkozik, akkor viszont egyenesen felháborítónak tartom! Mert az egy dolog hogy Te nem szereted, de ha Ő tényleg szereti az ízét, akkor ez Neked miért esik rosszul??? Gondolom van olyan is, amit Te szeretsz, Ő viszont nem, akkor Ő is kezdjen el problémázni? Nem vagyunk egyformák, és elég szégyen, ha egy párkapcsolatban befolyásoló tényező az egyéni szájízlés! Legfeljebb a saját érdekedben kérd meg, hogy csókolózás előtt öblögessen, ennyi!

2018. dec. 28. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!