Likőrt lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
2018. dec. 14. 17:07
2/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy háztartási hűtőszekrényben megfagy-e, ugyanis az oldatok fagyáspont csökkenése miatt a fagyás csak jóval 0°C alatt következhet be, amire csak -20°C alatt kerülhet sor.
3/7 anonim válasza:
Mért akarod fagyasztani? Gyakorlatilag végtelen ideig eltartható szobahőmérsékleten.
Mivel alkoholtartalma van, 0 fok alatt fog megfagyni. Ha pl. 20% alkoholtartalma van, akkor kb. -23 fokon. Ennyire hideg nincs egy fagyasztóban sem.
4/7 A kérdező kommentje:
Azert, mert ajandekba adom, csak azzal nem szamoltam, hogy az illeto elutazik es 24 oran at nem lesz huto kozeleben, tehat nem viheti magaval. Vodka van benne, kb 3 dl, tej es tejszin osszesen kb. 6 dl, tehat nem olyan nagy az alkoholtartalma.
2018. dec. 14. 18:38
5/7 anonim válasza:
ad #4: és hol marad a cukor ?? Likőrben cukor is van !
6/7 kriszpo válasza:
Azt hittem azért, mert nyalogatni akarod.
Viccet félre téve, várd meg míg vissza jön az illető és akkor add oda neki.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez egy kivalo otlet, de nem tettem volna fel a kerdest, ha mar nem keszitettem volna el. Azota sikerult lefagyasztani, atontottuk muanyagba.
2018. dec. 20. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!