Hogy készítsek töltött táblacsokiból likőrt? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szoktam házi baileyst csinálni, és van egy csomó boci kávé ízű tábla csoki, amit így nem eszünk meg és arra gondoltam készítenék belőle krémlikőrt. Csak attól félek, hogy a csokitól megdermedne, vagy nem? Úgy csinálnám, mint a baileyst, tejszínnel, vízzel, rummal stb. Jó lesz így az állaga? Tapasztalat esetleg?2016. dec. 15. 11:27
1/2 anonim válasza:
Nem dermed meg, szoktak csokoládéból csokilikőrt csinálni. Szerintem találsz receptet a neten. Én még nem csináltam, de több helyen is ittam ilyen házi csokilikőrt. Egy időben nagy divat volt a házi csokilikőr meg a házi tojáslikőr.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom, köszönöm!
2016. dec. 15. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!