Jó barna sörök magyarország?
volt egy csepeli is, én sem tudom a nevét
ők feketét is gyártottak..
Boltokból csak 4 féle barna sört ismerek, mindenkinek saját ízlése, de azért leírom a saját véleményem:
Dreher BAK - megéri venni, különleges fajta. Egyrészt talán a létező legerősebb magyar sör (7.3%), másrészt az íze: ahogy iszod, egyre keserűbb lesz! Az elején még nagyon minimálisan, de mire elfogy a fél liter, még épphogy iható.
Soproni Óvatos Duhaj Démon - az íze határeset. Félig érezni lehet a sör természetes aromáját, félig viszont kissé fanyarnak tűnik (már persze ha sörre lehet egyáltalán ilyet mondani). A karamellás aromát alig érezni rajta, először fel sem tűnik, csak jobban kóstolgatva koncentrálsz rá!
Borsodi Tüzes - mindenhol inkább vörös sörnek mondják, pedig kinézetre totál barna színe van! :/ Akárhogy is, nekem például abszolút nem ízlett: egyrészt eléggé fanyar íze van, másrészt nagyon túl van vizezve!
Staropramen Dark - még nem kóstoltam, de a cseh söröket ismerve valószínűleg nagyon keserű lehet.
Akárhogy is, a Dreher BAK-ot mindenképp ajánlom, ha esetleg még nem kóstoltad volna!
Dreher Bak
Soproni Démon
Staropramen Dark
Krusovice Cerne
Kozel Cerne
A füredi Beer Balatont ajánlom, legjobb sörbolt a környéken. Itt felsoroltam párat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!