Páromat szeretném egy különlegesebb sörrel meglepni karácsonyra. Tudnátok nekem segíteni?
Én nem igazán szeretem a sört, de a barátom igen és arra gondoltam, hogy karácsonyra az lenne az egyik ajándéka, hogy kap valami olyan sört amit boltba vagy kocsmába/pubba nem nagyon tud venni.
A barna sört annyira nem szereti, pl. a Guinness-t igen.
Tesómék is hoztak németből barna sört azt pl. megitta, annak Steam Brew volt a neve. Szóval eléggé bajban vagyok ilyen téren.
Budapesten, pl. a Tompa utcában, nem messze a Corvin negyedtől van egy kis sörös bolt. Én a helyedben, ha megoldható, elzarándokolnék oda. Egyrészt kapsz segítséget, hogy mégis mivel próbálkozz, másrészt amiket árulnak, azok között bőven van ritkaság is, de kommerszek nem is nagyon férnek el a boltocskában.
Amúgy én inkább 2-t vennék, hogyha az egyik nem talál, a másodikra csak sikerül. :)
Csakajosor klassz hely, Gergőnél nagyon sok ritkaság van, ha a Guiness ízlett neki, érdemes talán a stout típusú sörökre rámenni 🙂
A belgák is jók lehetnek, vagy mondjuk a bajor búzák, azokat a nem túl tapasztalt sörivók is könnyebben befogadják.
Teljes ellentmondások vannak a neten a forgalmazásáról, így nem tudom, hogy kapható-e jelenleg valahol a világ valaha volt legerősebb söre: Brewmeister Snake Venom.
Ízre és kinézetre is egyértelműen sör, inkább a barnasör felé hajaz, de nem teljesen az, viszont inkább csak töményként lehet inni, mert erősebb, mint a pálinka: 67.5% !!!
Viszont sajnos az ára sem olcsó: egy kis üveggel (3,3 dl) átszámítva kb. 20 000 Ft volt még fél éve az Amazonon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!