Csomi89 kérdése:
Tudtok olyan oldalt, ahol különlegesebb italokat lehet eladni? Csak mert a Jófogás nem engedi, hogy alkoholt töltsek fel.
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy díszdobozos Meukow VS Cognac-ot, és szeretnék tőle megválni.2017. szept. 17. 18:00
1/14 anonim válasza:
Sehol sem tudod, mert a NAV tiltja. Ha kiviszed a helyi piacra, azért is megb*hatnak téged. Jövedéki termék...
3/14 A kérdező kommentje:
11k felett van a bolti ára, 5k-ért nem fogom eladni.
2017. szept. 17. 21:33
4/14 anonim válasza:
Facebook. Itt már mindent el lehet adni. Lépj be egy olyan csoportba, ha félsz kirakni, akkor vagy álnéven tedd, vagy irj rá emberekre akik érdeklödtek hasonlo termékek iránt.
6/14 A kérdező kommentje:
Ismertek olyan facebook csoportot, ahol el lehet adni?
2017. szept. 19. 00:05
7/14 anonim válasza:
40%-os löttyért nem fognak neked 5 ezertől többet adni. Magyar zárjegy nélkül nem veszik meg sehol, ergo lehet ukrán, román, szlovák kópia is...
8/14 A kérdező kommentje:
Van rajta zárjegy is. Díszdobozos, teljesen bontatlan ital.
Egyszerűen azért nem kell, mert nem iszom, egy betegemtől kaptam.
Láttam, hogy mennyi a bolti ára, így nem fogom két fillérért elpasszolni. Ez nem egy sima Johnny Walker, ami minden közért polcán ott van.
2017. szept. 20. 22:50
9/14 anonim válasza:
Már pedig a bolti áron jóval alul kell adjad hogy megvegye valaki, 11.500 a bolti ár. Ingyen kaptad, tehát ingyen pénz amit kapsz érte.
10/14 A kérdező kommentje:
Esetleg, ha a kérdésre is válaszolna valaki a kritikák helyett, azt megköszönném.
2017. szept. 21. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!