Házi pálinkát hány %-osra érdemes főzni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 12:23
3/10 A kérdező kommentje:
40-45 az nem kevés?
2010. jún. 25. 14:44
4/10 Phoney válasza:
Én pl 39 fokon is tudom élvezni a pálinkát, úgyhogy ha magadnak lesz, akkor a saját ízléseden múlik... van, akinek 50 fok alatt "nem is pálinka":D
5/10 A kérdező kommentje:
Hát én 55 fok körül tudom élvezni(egyébként sztem 50-60 között a jó), 40-45 fok körül pedig egyszerűen nincs jó íze...
2010. jún. 25. 15:38
9/10 anonim válasza:
Jhéé most látom ezt írta a kérdező is :D hehe :D én is pont így vok vele :D h ez alatt nem tom élvezni :D
Előző
10/10 anonim válasza:
50-60 fokosra :)) (inkább 60)
Fincsi házi pálinkák... Jó is az!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!