Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Házi pálinkát hány %-osra...

Házi pálinkát hány %-osra érdemes főzni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
45-50% körülre
2010. jún. 25. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim válasza:
Mamám is 40-45 % osra szokta.
2010. jún. 25. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
40-45 az nem kevés?
2010. jún. 25. 14:44
 4/10 Phoney ***** válasza:
Én pl 39 fokon is tudom élvezni a pálinkát, úgyhogy ha magadnak lesz, akkor a saját ízléseden múlik... van, akinek 50 fok alatt "nem is pálinka":D
2010. jún. 25. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát én 55 fok körül tudom élvezni(egyébként sztem 50-60 között a jó), 40-45 fok körül pedig egyszerűen nincs jó íze...
2010. jún. 25. 15:38
 6/10 anonim válasza:
igyál apszintott van 70-90
2010. jún. 25. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim válasza:
%
2010. jún. 25. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
50-60%ra
2010. jún. 26. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Jhéé most látom ezt írta a kérdező is :D hehe :D én is pont így vok vele :D h ez alatt nem tom élvezni :D

Előző

2010. jún. 26. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:

50-60 fokosra :)) (inkább 60)

Fincsi házi pálinkák... Jó is az!:D

2010. jún. 26. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!