Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit műveltetek alkohol/fű...

Mit műveltetek alkohol/fű befolyása alatt?

Figyelt kérdés
Csá! Valakinek vannak még torténetei ezzel kapcsolatban? Vicces, vagy kevésbé vicces is johet egyaránt. Tehát miket műveltetek alkohol, és/vagy fű befolyása alatt?
2010. jún. 24. 18:25
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
én egyszer belefostam a saját hűtőmbe
2010. szept. 2. 13:38
 22/25 anonim ***** válasza:

Sünisnek:

Eszembejutott egy vicc...

Az egyetemista elmegy bulizni otthonról, de mivel hirtelen haragú az apja, ezért megkéri, hogy ne legyen morcos, amikor hazaér részegen.

A srác hazaért éjjel, majd reggel felébredve lát egy monoklit a szeme alatt. Kérdőre vonja az apját:

-Megigérted, hogy nem balhézol!

-Idefigyelj fiam! Hazajöttél részegen. Lek***váztad anyádat, nem szóltam. Elküldtél melegebb éghajlatra, azért sem szóltam. De amikor idesz*tál a szoba közepére, teleszúrtad fogpiszkálókkal, és azt mondtad, hogy ez a süni hadd maradjon itt, akkor már elfutott a méreg!

2010. szept. 2. 14:02
 23/25 anonim ***** válasza:
én annyira berúgtam lefejeltem haverék szagelszivóját majd elterültem mikor nagynehezen felkeltettek felálltam odapisáltam a nappali közepére majd visszaaludtam:D
2010. szept. 2. 14:17
 24/25 anonim ***** válasza:

ballagasi buliba ittam eloszor(eu suli). ugy berugtam hogy a varos szokokutjaba mezitelenul alltam es furdest produkaltam, a rendorok elvittek, aztam mar csak anyam ket pofonjara emlexem.....

az elso pasim szuleinel ebedeltunk es ittam elotte egy kicsit, aztan a kicsi tobbet kivant, igy egy uveg bort meg valami rovidet megittam. ebednel anyuka megszolalt, hogy borju hust eszek odahanytam az asztalra es az osszes kaja uszott az okadekban :))

fu: most tam 30 es eddig nem probaltam, mondtam a pasimnak hogy szilveszterkor szeretnem kiprobalni. jott egy par hozzank es ok hoztak a fuvet. en szivtam szivtam, de nem ereztem semmit, es azon kivuk hogy mosolyogtam es megettem 5 tepsi pogacsat semmi nem tortent velem...:))

2010. szept. 2. 18:58
 25/25 anonim ***** válasza:

egy barinom: elment buliba es nyomta lefele az unicumokat, de nem volt hatasa. megevett egy nagy pizzat es meg ivott utanna. o nem hanyt hanem osszefosta magat a buli kozepen a hofeher gatyajaba:)))

masik barino: villamoson ment haza a ballagasi bulibol es hanyingere volt. nem volt nala szatyor vagy valami ezert belehanyt a retikulbel. hazament es felakasztotta a fogasr. masnap reggel az anyucika meg a fejere boritotta, mivel a taskaert harom honapot visitott ottho.

2010. szept. 2. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!