Mit műveltetek alkohol/fű befolyása alatt?
egy haverom füvezett...
utcán felmászott a fára és mutatott egy biciklisre hogy jön a vadász puskával!
Hát...:D:D
Kb. 3 hete egyik legjobb barátom 19.dik születésnapját ünnepeltük egy falunapon.Jol kezdődött a buli, whiskyztünk meg söröztünk.Nem vagyok benne teljesen biztos de kb 5 korsó sört, fél liter whiskyt és kb 6-7 feles fütyülőst ittam meg.Hát sok minden történt de a legdurvább, hogy mikor hajnalban felébredtem otthon, egy sünit találtam a szobám sarkában.Aludt.:D
Akkor vettem észre hogy mindkét alkarom tele van kis szúrásokkal.
Valamikor hazafele menet szedhettem össze.:D:D És a legviccesebb hogy reggel jozanul nem mertem hozzányulni. Szoval belecsavartam egy poloba és ugy vittem ki.Kilépek a szobámbol, anyám ott ül velem szemben. Egy szot sem szolt csak rázta a fejét:D:D
Két idegen és egy saját sztori:
1. Olvastam a neten, hogy egy srác Nyíregyházán nagyobb berúgott, és felébredt egy parkban. Majd elgondolkodott, hogy hogy kerül ide a trolibusz? (részegen felszállt egy debreceni vonatra, a kalauz meg lusta volt)
2. Fősuli, diákrektrorválasztás. A srác, aki később megnyerte a padlóig itta magát. Szó szerint a színpad alatt aludt. Amikor győzött, főlállították, mondott pár szót, és majdnem ledöntötte a zenekar felszerelését, majd visszament aludni.
3. Saját sztori: Fesztivál, közepes mennyiségű alkohol ivás, de a szokásosnál egy kicsikét gyorsabban. (csak bor)
Egy esés, a biciklinyitás és a hazaérés percei azok, amik félig-meddig megvannak. A többi semennyire sem.
Piát,ha keverem akkor brutális sugárban tudok hányni.
egyébként be nem áll a pofám (biztos idegesítő) aztán elálmosodom.
utolsó
Én is full ilyen vagyok :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!