Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit műveltetek alkohol/fű...

Mit műveltetek alkohol/fű befolyása alatt?

Figyelt kérdés
Csá! Valakinek vannak még torténetei ezzel kapcsolatban? Vicces, vagy kevésbé vicces is johet egyaránt. Tehát miket műveltetek alkohol, és/vagy fű befolyása alatt?
2010. jún. 24. 18:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Akkor látom nem csak mi vagyunk ekkora gyokerek:D
2010. jún. 25. 15:23
 12/25 anonim ***** válasza:
Én csak a kisujjamat törtem el :D Mert hülye fejjel elindultunk haverhoz birngával még egy kis HPért :D de érdekes mód olyan jó sebesgééseg, kéz nélkül elestem :D De az volt a legszebb h csak röhögtem xD és azóta is görbe az ujjam :( :D xD
2010. jún. 26. 13:00
 13/25 anonim válasza:
100%

egy haverom füvezett...

utcán felmászott a fára és mutatott egy biciklisre hogy jön a vadász puskával!

2010. jún. 26. 18:41
 14/25 anonim ***** válasza:
Üvöltöttem az utca közepén az iskola mellett, hogy add vissza a porto ricómat, nem ismertem meg az info tanárt, csak miután levette a sapkáját (Tél volt) és 3-4 hólyogót hajítottam 0.-os ként a buszmegálló mellett a buszra felszálló felsőbbévesekre, mert az osztálytársam kiröhögött hogy elcsúsztam (tél volt) aztán megkérdeztem tőlük hogy el tudnák e felejteni azt a pár percet amit a porto rico okozott, természetesen igennel válaszoltak, aztán mondtam, hogy gyerünk idősebbek vagytok, le tudtok verni. Péntek volt, következő héten ezzel szekáltak, Azt követő héten pedig már nem kellett bemennem, mert kicsaptak. Mindezt 1db 2 dekás 60v/v% porto ricoból 1dl okozta (felénél elvették az üveget, mert a boltosnak nem tetszett, hogy kiskorú létemre 1 hajtásra ittam) plusz előttő pár mp-cel egy feles ampulla 34,5 kommersz vegyes. Tél volt és 1 erős kávé pillanatok alatt kijózanított , de előtte kb 1,5 órát (nem többet) jól éreztem magam. GYERÜNK MESÉLD EL TE IS
2010. aug. 15. 23:16
 15/25 anonim ***** válasza:
Ui: soha nem füveztem, csak pipáztam és szivaroztam, viszont annak a késő délutánnak minden percére kristály tisztán emlékszek és tudtam hogy mit csinálok. Ezt 15 évesen tettem, most 16 vagyok.
2010. aug. 15. 23:19
 16/25 anonim válasza:

Hát...:D:D

Kb. 3 hete egyik legjobb barátom 19.dik születésnapját ünnepeltük egy falunapon.Jol kezdődött a buli, whiskyztünk meg söröztünk.Nem vagyok benne teljesen biztos de kb 5 korsó sört, fél liter whiskyt és kb 6-7 feles fütyülőst ittam meg.Hát sok minden történt de a legdurvább, hogy mikor hajnalban felébredtem otthon, egy sünit találtam a szobám sarkában.Aludt.:D

Akkor vettem észre hogy mindkét alkarom tele van kis szúrásokkal.

Valamikor hazafele menet szedhettem össze.:D:D És a legviccesebb hogy reggel jozanul nem mertem hozzányulni. Szoval belecsavartam egy poloba és ugy vittem ki.Kilépek a szobámbol, anyám ott ül velem szemben. Egy szot sem szolt csak rázta a fejét:D:D

2010. aug. 19. 14:32
 17/25 A kérdező kommentje:
Csak ennyi?:D biztos tőrtént még itt valakivel valami hasonló
2010. aug. 31. 17:13
 18/25 anonim ***** válasza:

Két idegen és egy saját sztori:

1. Olvastam a neten, hogy egy srác Nyíregyházán nagyobb berúgott, és felébredt egy parkban. Majd elgondolkodott, hogy hogy kerül ide a trolibusz? (részegen felszállt egy debreceni vonatra, a kalauz meg lusta volt)

2. Fősuli, diákrektrorválasztás. A srác, aki később megnyerte a padlóig itta magát. Szó szerint a színpad alatt aludt. Amikor győzött, főlállították, mondott pár szót, és majdnem ledöntötte a zenekar felszerelését, majd visszament aludni.

3. Saját sztori: Fesztivál, közepes mennyiségű alkohol ivás, de a szokásosnál egy kicsikét gyorsabban. (csak bor)

Egy esés, a biciklinyitás és a hazaérés percei azok, amik félig-meddig megvannak. A többi semennyire sem.

2010. szept. 1. 18:19
 19/25 anonim ***** válasza:

Piát,ha keverem akkor brutális sugárban tudok hányni.

egyébként be nem áll a pofám (biztos idegesítő) aztán elálmosodom.

2010. szept. 1. 19:59
 20/25 anonim válasza:

utolsó

Én is full ilyen vagyok :D:D:D

2010. szept. 1. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!