Finom Whiskey tudnátok ajánlani?
Itt nézelődtem, nem értek annyira az italokhoz hétvégente szeretnék néha-néha inni belőle. 15 000Ft és 20 000Ft között nézegettem.
Chivas Regalt ajánlom szintén.
Nekem az az alkalmi italom. Napi fogyasztásra (minden nap 1 pohárkát iszok nagy whiskyrajongóként) a Jameson a kedvencem. Egy árban van vele a Jack Daniel's,de nekem valahogy sokkal de sokkal jobban ízlik.
Utálom a Chivast, ugyanolyan, mint a többi kommersz ...
Egy Kovalt vagy egy Woodfordot kóstolj meg.
A különböző Chivasok kb. annyit tudnak, mint bármelyik blended scotch ugyanabban az árkategóriában, bár ez manapság nem igazán dicséret. Ha 15-20 ezret szánsz egy whiskyre, akkor blended scotch-ot kizárólag akkor vegyél, ha seízű, lágy, elegáns cuccot akarsz, mert a karakteres skót whisky szerepét mára teljesen átvették a malátawhiskyk, azon belül is inkább a single malt whisky.
Hogy konkrétan mit ajánlunk ennyiért, hát rosszat ennyiért már nehéz venni, szóval kezdjük ott, hogy milyen whiskyt (vagy egyéb rövideket) ismersz és mi ízlett?
Rozswhiskyből pl. a Bulleit Rye (ha lágy ízt akarsz), vagy 1776 Rye, hogyha valami vaskosabbat. Az Old Overholtot én is nézegettem, de az elvileg egy olcsó tétel, ami csak nálunk kerül sokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!