Ha egy 60 éves nő megiszik minden nap 1 sört és 1/2 dl pálinkát, akkor alkoholista?
Szerinted egy doboz sörben van valami, ami alkoholistává tesz? :D
Látszik, hogy az a fajta hülye vagy, aki életében nem fogyasztott alkoholt, de az észt osztja, mert elolvasta a Wikin, hogy miújság és még értelmezni se tudja.
Gondolom akkor mindenki alkoholista az olaszoknál is, mert isznak egy kis bort ebéd előtt vagy aki iszik egy aperitifet...
Ha én csak reggel a kakáláshoz, a napi két kávéhoz és csak ebéd-vacsora után szívok el egy-egy szál cigarettát, akkor dohányos vagyok? Igen!... csak nem erős dohányos, mint aki napi 3 doboznál tart.
A szenvedélybetegségek nem a mennyiségtől függenek, hanem ahogy írták is, a rendszerességtől.
9/11
Rögtön meggyőzőbb lenne az érvelésed, ha nem sértegetnéd a többieket, mint egy részeg kocsis!
"Szerinted egy doboz sörben van valami, ami alkoholistává tesz?"
Ezt úgy érted, hogy szerinted kevés van benne? Számold ki és meg fogsz lepődni, mert egy röviditallal egyenértékű mennyiséget tartalmaz egy doboznyi
A dohányos nem jelent függőt.
Szal találj ki jobbat:)
Ezt nem bírod megérteni, hogy azért, mert alaki valamit rendszeresen csinál még nem lesz függő.
De túl korlátolt vagy hogy ezt felfogd, főleg az egód nem engedi.
Az olasz példát már észre se vetted inkább, mert tudod hogy ebből szarul jössz csak ki.
"A dohányos nem jelent függőt."
Már, hogy ne jelentene?!
"Már, hogy ne jelentene?!"
Nem.
Másrészt nem tudom hogy lett a napi egy sörből egy kávé reggel, este minden étkezésnél meg stb...
A dohányos nem jelent függőt.
Ez komoly? Tényleg ennyire szűk látókörű vagy? Aki dohányzik az nikotinfüggő. Én csak heti 5-6 szál cigit szívtam, mégis nikotinfüggő voltam, és erről is nehéz volt leszoknom. Szóval te vagy provokálod az embereket, vagy valami fejben nincs rendben nálad. Sajnállak nagyon ha az utóbbi..
Hűha :)
Képzeld Apám minden év Szilveszterkor megiszik egy üveg pezsgőt, és erről nem hajlandó lemondani.
Szólok neki, hogy akkor alkoholista :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!