Alkoholista vagyok ha mar harmadik napja iszom?
Ha nem tudsz meglenni alkohol nélkül, akkor vagy alkoholista.
Ne vidd túlzásba és nem lesz gond.
Puzsér szerint az első korty után is az vagy.
Próbáld ki a bulit alkohol nélkül is.
kezdetben még nem probléma sztem,amíg az embernek ez az újdonság varázsával hat. fiatal korban szeret bulizni/jól érezni/elengedni magát a legtöbb ember.
neked kell eldöntened,hogy meddig okoz ez valóban jóleső örömet és mennyiben tudsz normálisan élni emellett a hétköznapokban. később idősebb fejjel meg valószínűleg leszoksz róla.
én csak arra vigyáznék,hogy azért ne legyenek olyan sűrűek ezek a "részegségek",de sztem azt az általános közérzeted jelezni fogja, hogyha már elég megterhelő.
nyílván attól is függ mennyit iszol ,mennyire száll a fejedbe minden este. ha csak úgy kótyagos leszel,de nem leszel részeg,nem szédülsz összevissza,h már koordinálni se vagy képes magadat,akkor nem olyan gond. Utóbbi esetben azért maximalizálnám a heti "adagot" :)
Persze ez egyéni dolog,mi a cél és mit tartasz még elfogadhatónak.
Az alkoholizmusnak nincs pontos leírása. Ne ezt keresd. Az a lényeg,hogy a mindnenapi életben képes legyél normális lenni a bulin kivül,ne okozzon gondot a hatása.
A túl sűrű részegség azért nem jó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!