Pálinkát vagy bort könnyebb főzni? (jó minőségűt)
Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 13:38
3/12 anonim válasza:
Pálinkát. Mivel a bort hordóban érlelik.
Ez kb. olyan mint "Melyikbe nem törik bele a fogam, a kőbe vagy a kenyérbe?"
5/12 A kérdező kommentje:
csinálni*
2018. júl. 29. 14:03
6/12 anonim válasza:
Azt, amihez értesz. Én kiváló pálinkát és jó sört tudok készíteni, a bort egyszer próbáltam, pocsék lett, mert úgy álltam neki, hogy nem néztem utána, mit hogyan kellene csinálni.
7/12 anonim válasza:
A bornak inkább ne állj neki, ha szerinted azt főzni kell.
8/12 anonim válasza:
Tapasztalat kérdése. De sokat segít ha tanácsot kérsz. Egyik se könnyű vagy mindkettő az. Talán ha teljesen új mindkettő a borkészítés könnyebb.
9/12 anonim válasza:
Jó bort készíteni szerintem nehezebb, meg tovább is tart. Ha a pálinkafőzéshez megvan minden eszközöd, gyorsan megtanulhatod, hogy hogy kell csinálni.
10/12 anonim válasza:
Ha a bort főzöd, az finom dolog, szegfűszeget, cukrot, rumot bele, de abból nem újabb ital lesz, max. forralt bor, cukorral, szegfűszeggel, fahéjjal, esetleg mazsolával, de azt meg nem nyáron, a perzselő forróságban, tikkasztó kánikulában szokás inni, hanem télen a dermesztő hidegben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!