Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi történik hogyha veszek egy...

Mi történik hogyha veszek egy pálinkafőzőt otthonra de nem jelentem be az önkormányzatnak?

Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 22:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
és mi van ha azt mondom hogy vettem egyet de 2 nap után meguntam és kidobtam ?
2018. júl. 31. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
És kinek mondod vagy minek is? Szerintem maszek cégek tömkelege csinálja. Bemész veszel egyet számla nélkül. Szomszéd faluban pl gyártják savállóból . Minden félét. Bármikor vehetnél számla nélkül ha attól félsz utána néznek.
2018. júl. 31. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:

"vettem egyet de 2 nap után meguntam és kidobtam ?"

Ezt senki sem fogja elhinni körülbelül. Az ember nem dobja ki azt amit megvett relative sok pénzért. Ha meg azt mondod eladtad akkor megint csak a gubanc van belőle, ugye hogy kienk adtad el?

2018. júl. 31. 21:57
 14/14 Phoney ***** válasza:
100%
Ha nem találnak nálad lepárlóüstöt vagy igazolatlan eredetű pálinkát, akkor nem fognak megbüntetni sem.
2018. aug. 1. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!