Jo otlet iskolaban alkoholt inni?
Ha mész egyetemre úgyis napi rutinná válik majd, addig hanyagold szerintem. :D
Amúgy gimnáziumban a kutyát nem fogja érdekelni szerintem, elüldögélsz a padodban, ha nem kérdeznek vagy nem feleltetnek minimális az esély, hogy lebukj 20-30 diák közül. (Ha hangosan Kis grófot énekelsz órán vagy ki akarsz kéredzkedni cigizni akkor azért más a helyzet :D )
Milliószor ittam szakgimiben suli időben is.
Semmi nem volt, olyan osztályba jártam, ahol ez mindennaposnak számított, mèg a tanárok is tudták, mègsem èrdekelte őket.
Volt, hogy az igazgatóhelyettes is úgy jött fel, hogy alig bírt beszèlni, ès csak röhögött rajtunk, hogy mit csináltunk már megint.
Diákkirályválasztáskor meg úgy kezdtük a reggelt, hogy 4-5 feles, ès egy órás kèsès.(Osztálytársunk szüleivel ittunk, akkor is.) Mèg a jelöltünk is rèszegen tartotta a beszèdet.
Jaj, mert a mai 30-60 èvesek nem voltak fiatalok, ès nem csinálták meg a saját hülyesègüket? Dehogynem.
Mègsem lettem èn sem hajlèktalan, most is dolgozom, ès egyetemre kèszülök.
Nem csak a gyűjtőiskolákban megszokott az, hogy isznak a diákok, èn sem gyűjtőbe jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!