Inni akarunk haverokkal, de hol?
Közterületen sajna sehol. Még 18 év felett sem. De bizony igazoltathatnak benneteket.
Keressetek valami külterületet, ahol a madár se jár. Jobb ötletem nincs, ha nem akarod a haverokat hazavinni. Gondolom nem, mert ha a többi haver kiskorú, a szüleid se repesnének az örömtől.
Ha nem vagytok feltűnőek akkor nem fog veletek senki foglalkozni, mármint ezt úgy értem, hogy nem kiabáltok stb.
Ez a közterületen ivás szabály olyan dolog, hogy papíron létezik. Ma délután jó idő volt, kimentem a parkba egy árnyékos helyen leültem a padra, vittem magammal egy könyvet és egy doboz sört. Elkortyolgattam meg közben olvasgattam, senki nem törődött vele. De ahogy néztem tőlem 20 méterre egy másik padnál két bácsika ( nem csövesek ) beszélgetett, náluk is volt 1-1 dobozos sör. Szintén nem foglalkozott velük senki.
Míg kultúráltan teszi az ember szinte biztos h senki sem fog szólni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!