Jo otlet iskolaban alkoholt inni?
Figyelt kérdés
Csak igy az utolso hetre gundotam (csak 1 napon), hogy egy kicsit feldobja a hangulatomat mert ugy sem csinalunk semmi csak fagyizni megyunk meg stb. Amugy csak bort innek es kb 7 dl-t. Ti ittatok mar valaha iskolaban ? Ha igen akkor mi lett belole ?2018. jún. 10. 22:13
2/20 anonim válasza:
Nem érdemes iskolában inni. Beköpnek, és akár ki is csaphatnak. Nem is egészséges. Szerintem hanyagold :)
5/20 anonim válasza:
Hanyadikos vagy? pezsgő/bor/vodka-bármi nem volt probléma anno nekem
6/20 anonim válasza:
Totál rossz ötlet! ... de nem akarlak lebeszélni, ha hajlandó vagy tökösen vállalni a következményeket.
7/20 anonim válasza:
Nálunk a 11.-esek első óra helyett kocsmába mennek, aztán bebszva jönnek suliba. És ez nem csak év végén megy. Ha nem bírod az alkoholt, inkább hanyagold.
8/20 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem "menozesbol" csak hogy ne legyen olyan unalmas
2018. jún. 10. 22:44
9/20 anonim válasza:
Mièrt ha iszol, akkor nem lesz unalmas?
10/20 anonim válasza:
Attól függ. Ha te vagy a gondnok, vagy a takarító, és csak próbálod túlélni a napot, és elviselni a sok kis "lárvát", akkor talán.
Ha az egyik lárva vagy, akkor inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!