Miért nem szeretem a a sör ízét és a kávét? Huszonéves vopk és nem bírom. A kávét max tejjel, tejszínhabbal és sok sok cukorral tuidom megenni egy kis kakaóval. De magában soha. A sört meg hányom. Olyan romlott íze van.
Megválaszolhatatlan kérdés. Mondják, az ízlések és pofonok különbözőek. A sört nem kedvelem én sem, de a kávét igen, de egy molekula cukorral már nem tudnám meginni.
Már az ókori rómaiaknál is volt egy ilyen mondás:
De gustibus non est disputandum.
Az ízlésről nem lehet vitatkozni.
Én mondjuk huszonévesen kóstoltam először sört, de nekem ízlett rögtön.
Egyébként meg egy csomó ételre és italra mondják, hogy tanulni kell az élvezetüket. Az teljesen normális, ha az ember először ki nem állhatja az ízét, aztán mégis megtanulja értékelni. Így van ez a vörösbortól kezdve a nemespenészes sajtokon át rengeteg mindennel.
Én sem szeretem a sört, az alkoholt, a kávét. Nem iszom őket.
30/N.
Ízlés kérdése.
Én sem szeretem a sört, kávét se. Ha úgy van megiszom, de nem esik jól.
Pezsgőt szeretem, abból is a félédest, vagy ha minőségi francia, akkor jöhet száraz is. Ezektől meg savam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!