Részegség ellen tippek?
A zsíros kajákkal van egy apró gond az alkohol fogyasztásban: persze tovább fogod bírni és még többet tudsz majd bevinni, de ha végig gondolod, abból viszel be többet, amiből a kevesebbet sem bírtad. Egy kicsit segít semlegesíteni. Persze. Csak ez nem úgy működik, hogy egy zsíros deszak és még egy sör belefér. Nem fogja a zsír megkötni olyan mértékben az alkoholt, csak segíti elnyújtani a hatását és nem a gyomrodban / májadban köt ki alapból, hanem a beleidben, ahonnan még gyorsabban fel fog tudni szívódni és később fog beütni a még nagyobb mennyiség.
16 évesen az ember már találkozik az alkohollal. A rejtegetés, a szégyen és a félelem helyett a nyílt kommunikáció, a kulturált alkoholfogyasztás, a mértéktartási tippek és "a miért jó és miért rossz és ha rossz mégis miért jó" témakör kivesézése érdekesebb tud lenni.
Igyál vizet! Az hígít.....módszer iszok 2 üveg sört...iszok rá fél liter vizet...iszok még két sört...iszok rá fél liter vizet......
Így ha lecsúszik buliba( délelőtt 11-től hajnali 1-ig baráti szalonnasütés, főzőcskézés, grillezés közben- 6-8 sör nem vagyok másnapos :-)
De mondjuk én bőven felnőtt vagyok szóval az se érdekel ha látszik...azért iszok hogy jól érezzem magam nem azért hogy ne érezzek semmit...akkor ihatnék vizet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!