Részegség ellen milyen KEY LOGGER-t ajánlotok?
Sziasztok!
Légyszi ne nevessetek ki, kicsit ciki. Mióta meghalt Hubi, azóta gyakrabban iszom le magam lány létemre. Emiatt elhagyott a pasim is, aki amúgy sem szeretett.
Elhatároztam, hogy cseten ismerkedek. De tegnap is az történt, hogy túl sokat ittam, és elfelejtettem kb mindent amit beszéltem vele. Ezért kéne valami ami naplózza hogy miket írok. Onnan már beugranának a dolgok. Az sem baj, ha látszik a program, nem kémkedni akarok. =)
Szerintem inkább ritkábban, vagy leginkább sehogy ne nézz az üveg aljára... rossz végre lesz.
Amúgy mondjuk el is mentheted a beszélgetéseid egy szöveges fájlba és akkor megvan. (a beszélgetés végén)
Sajnos olyan állapotomban mindig elfelejtek menteni...
Amúgy ne féltsetek engem, nem leszek alkoholista. De annyira szerettem a kiskutyánkat... :'(
Még pár hét, és kijövök a gödörből. Addig is segíthetnétek rajtam! ;-)
Végül is akkor Hubi az a kiskutyád volt ? Mert a kérdésből nem egyértelmű.
20 évvel ezelőtt fiatalkoromban mi a Hubertus-t hívtuk hubi-nak. Nyakaltuk is rendesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!