Mivel hígítsam a pezsgőt, úgy hogy a hatása megmaradjon?
Úgy akarod higítani, hogy szeszfoka megmaradjon?
Önts hozzá sóda- vagy bubus ásványvizet és páleszt.
Nem próbáltam még, de gondolom pocsék íze lesz.
Ha a szeszfok a lényeg, megteszi sz@r íze ellenére is.
Meg akarod őrizni a hatását? Dehát hatása az alkohol miatt van. Vagyis ha nem másik alkoholos itallal higítod akkor - és most kapaszkodj meg - csökken a kotyvalék alkohol %-a, emiatt a hatása is.
Ha pedig szerinted a vízzel való higítás megőrzi az ízét, akkor... hát nemtom. Igyál még az legalább meglátszik rajtad.
Bármivel higítod is, mielőtt innál belőle, ebből kettőt bekapni:
Ez fáj...
Bár némelyik válasz is. Ha higítod akkor valóban %-osan tkeintve csökkent az alkohol de a szesztartalom ugyanannyi lesz. Kb mint 1 liter 40%-os pálesz vagy 10 liter 4%-os sör... na melyikben van több alkohol végső soron?
Az íze meg így is úgy is elmgy.
#9
Ezért javasoltam a víz melleti páleszes 'higítást' is, hogy a térfogat-százalékos alkoholtartalom azonos legyen az eredetivel.
Pezsős koktélokat keress. Van sok! És tök jók.
Nem szégyen ezeket megkóstolni és nem is bu%is.
Élj a lehetőséggel! Google: pezsgő alapú koktélok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!