Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Közterületen tudom, hogy...

Közterületen tudom, hogy tiltott az alkohol fogyasztás de akkor hol lehet inni kocsmák és bárok, otthon kivételével?

Figyelt kérdés
Pl.Ha megveszek 1 db sört a boltból akkor utána hol ihatom meg hogy ne büntessenek meg?
2018. máj. 14. 13:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%

Tovabb viszem,nekunk 15eves korunktol kedvelt szorakozasunk,hogy hetvegente fenyes nappal(kesobb este is) ujbuda szerte parkokban ittunk,vagy menet kozben,stb.voltunk nem egyszer csatak reszegek,de ha nem csinalsz olyat akkor tenyleg a kutyat se erdekli.attol hogy dulongelsz,meg halal nyugodtan gurul el melletted a rendor,ha nem csinalsz semmi illegalisat.

Egyszer tortent hogy ejjel igazoltattak,amikor 16evesen mentunk playbe.direkt vadasztak a kornyeken az olyanokra mi.ketten voltunk,volt nalam egy szinte ures 0.7es vodkas uveg.eleg hamar megtalaltak a kabatomban,az elejen jol befosattak hogy na most bevisznek,anyam jon ertem,stb stb.aztan mikor meguntak megkerdeztek,hogy szeretnenk-e az elobb felsoroltakat,vagy kiontom oda a bokorba es mehetunk tovabb.gondolom sejted mit valasztottunk,es el is engedtek.eg gunyosan utanunk is szoltak,hogy majd bent iszunk tovabb.

Szoval nyugodtan,sorozesert meg senki nem csinalt balhet,de tomenyert se ha normalisan csinalod.

2018. jún. 10. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!