Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Randira hölgynek milyen...

Randira hölgynek milyen minőségi bort ajánlotok?

Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 04:44
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Kérdezd meg, mit szeret! Én pl. egyáltalán nem szeretem az alkoholt.
2018. máj. 7. 06:02
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Épp valamelyik nap olvastam a szakértőt:

- ha a vacsora fehér húsból készül (hal, baromfi) akkor fehér bor

- ha a vacsora vörös húsból(sertés, marha, vad) akkor a vörös bor illik hozzá.

De hogy egy randira csak úgy odaviszel egy üveg bort, és majd üvegből együtt behülyülünk tőle, legjobb az u.n. "literes kocsisbor", mert az legalább gyorsan hat.

2018. máj. 7. 07:45
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Nönek bort vinni randira nem éppen jó ötlet, hacsak nem kimondottan borszakértö!
2018. máj. 7. 07:47
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Én egy kétliteres petpalackos koccintóst ajánlanék.
2018. máj. 7. 07:53
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
2018. máj. 7. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Egy Kocsis Irma.
2018. máj. 7. 08:44
 7/10 anonim ***** válasza:
13%
dankó
2018. máj. 7. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:
29%

Egyéni.

Én kizárólag száraz vöröset (de ha nem Cabernet Savignon, akkor rosszak az esélyei) és tokaji aszút iszom, azt is extrém ritkán. Nálam inkább whiskyvel (persze nem akármelyikkel) vagy belga sörrel (dettó) lehetne bevágódni. De vannak absztinensek is. Kannásbornál többé nem állnék szóba az adott emberrel, hacsak nem muszáj munka vagy egyéb kapcsán, ha már előkerült ez az opció, mert a trollkibiceknek semmi sem szent :D

Borban annyira elképesztően tág az emberek ízlése, hogy tényleg nem lehet mit mondani. Vakon én fognék valami könnyű tokajit és annyi, aztán vagy jó lesz, vagy nem, de a hölgy nem állíthatja, hogy rossz bor, csak hogy neki nem jön be. Vagy párosítsd az ételhez, ahogy az igazán hozzáértők teszik, de én mindenhez csak a kedvencemet iszom meg vagy semmit.

2018. máj. 7. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Szereti a bort? :D
2018. máj. 7. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Randira nem illik sem bort, sem alkoholos italt vinni. Ha ilyet akartok, akkor üljetek be egy étterembe és mindenki vegyen magának olyat, amit akar. Ha a nő helyében lennék számomra az jönne le belőle, hogy biztosan le akar fektetni az ürge.
2018. máj. 7. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!