Whisky (japan) Ajandekba szeretnek 30-40€korul whiskyt - milyet ajanlotok - gondoltam valami kulonlegessebre pl. japan whiskyre?
30 - 40 €korul webshopbol, de lehet valamivel tobb is
nem muszaj japannak lenni.
Amiket szeretett eddig az a a Jim Bean, Balentaims, Jamsion, Tulla More - bar a tobbseget mar nem annyira szereti mint regen
koszi en is a Nikka nezegettem, esetleg meg a Nika from the berreljez mit szolsz? vagy tul magas az alkohol tartalma?
valamint egy videoban lattam h nagyon kulonleges a Togouchi ize, foleg a 18eves.
A Nikka All Malt egy laza, könnyed whisky. „Senki száját nem bántja”, de elég egyszerű. (Persze nem egyszerűbb, mint az általad említett alapwhiskyk, csak a saját árkategórijához képest.)
A Nikka From The Barrel egy nagyon jó whisky az áráért, 50% körüli, vaskos, ízes cucc. Abszolút kezdőnek lehet, hogy nem venném, de whiksykedvelőnek szerintem jó választás.
Középútként esetleg a Nikka Blended sem rossz, ez is testesebb az All Maltnál, de gyümölcsösebb, lazább a 'From the Barrelnél.
A nyugati whiskykhez képest egyébként mindhárom elég „különleges”, mert bár a japán whisky a 20. századi skót whiskyből alakult ki, azóta a kettő már eléggé elhúzott egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!