Hol lehetne eladni az ajandékba kapott johny walkerem, unicumom ágyas pálinkám? Nem iszunk alkoholt bolti ár feléért gondoltam de hol aruljam? Hova menjek be?
Elég sok van most nézegtem. Mi érdekelne? És akkor megnzem az van e. Ágyas szilva pálinka, mézes, esti kornél,2 db unicum 0. 5 sima, és next is van, unicum szilvás, johhny dry gyn, bb és törley pezsgők marie antonett pezsgő,2 johhny walker whyskey, chivas regal,mayestat brandy, zubrowka vodka, egri merlot,western gold kentucky whyskey,nicolaus extra fine energy likőr,sangiovese romagne vörösbor, napoleon corsica 2 jagermaister 200 ml stb.
Desszert merci 3 db 250 g omnia cafe
Egri bikavér báthory villányi cuvee száraz vörös, sangiovese romagne száraz vórös,
Distillers graham woodford reserve ,
Quenn margot finest scotch whysky
Zubrowka vodka
Majestat brandy
Arany kancsó félédes
Vida estve száraz szekszardi vörös
Tórley edes száraz fehér charmant,édes vörös
Igen ajándék. Nem is értem az emberek miért adnak alkoholt hála gyanánt miért nem inkább pénzt. Fura szokás nem? Édességet is sokat kapunk de azt megesszük. Merci csokit nem szeretjük így abból is van 3. a piák meg csak gyűlnek gyűlnek most már sok van.
De hát az ember nem mondhatja hogy inkább adta volna oda az árát.
Vaterán nem lehet hirdetni szeszt állítólag.
Arra gondoltam, hogy valamely vendéglátó egységben esetleg megkérdezni?
De nem tudom biztos arra gondolnak, hogy ki tudja mit akarok eladni, lopott árut esetleg. Nem az a fajta emberek vagyunk de persze ezt ők nem tudhatják.
Azért most van jónéhány érdeklődő.
Ha van még tippetek hol lehetne egyszerűen eladni örömmel fogadom:-)
Mert csak gyűlik ma és tegnap kaptunk henessy konyakot és ballentinst. Így kései karácsonyra.. Jobb lett volna inkább az ára így csak gyűlik.
Na nembaj jobb mint a semmi.
Kár, hogy az egész csalad nem szereti az alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!