Én nem, de verekedtem olyannal, aki igen. Képtelenség volt leállítani, összevissza kellett törni, hogy leálljon.
2018. máj. 5. 00:57
2/9 Miss Endzsi válasza:
Kicsit. Semmi különös nem volt, jól éreztem magam, kicsit felpörgetett.
2018. máj. 5. 01:01
3/9 A kérdező kommentje:
Sokan azt mondják, hogy behánytak ettől a kombótól.
2018. máj. 5. 10:10
4/9 anonim válasza:
Sokszor előfordult. (Több mint 1 éve nem téptem, ne pontozzatok le, köszi!)
Ha elszívsz pár cigit utána jól esik a sör, kívánja a folyadékot az ember. De szerintem 1-2 sörnél többet nem érdemes inni, ennyi alkohol mellett még lehet beszélgetni, zenét hallgatni, jól érezni magad. A töményet a legtöbb ember szinte csak leerőszakolni tudja betépve, nem esik jól. Egyébként is egyszerű menekülés a valóság elől az alapos berúgás+betépés semmilyen rekreációs hatása nincs, csak könnyen taccsra vágod magad, elveszted a valósággal való kapcsolatot, "full készen" leszel tőle. Bulizni nem jó kombináció, értelmesen beszélgetni sem tudsz, szóval nem sok értelme van, a másnapról nem is beszélve.
2018. máj. 5. 11:28
5/9 anonim válasza:
Nekem van egy haverom aki 120+ kg rengeteget bír inni de azt mondja hogy egyszer mikor piásan füvezett annyira szarul lett hogy szó szerint percenként hányt két órán keresztül. Nekem meg csak akkor ér valamit a fű ha nem iszok, akkor érzem. Eddig ahányszor félrészegen vagy részegen téptem nem éreztem semmi más hatást az italén kívül, szóval egyéne válogatja hogy ki hogy bírja együtt.
2018. máj. 5. 16:37
6/9 anonim válasza:
Világ életemben ittasam téptem be. Ha nem iszok előtte alkoholt és nem vagyok már kicsit a hatása alatt akkor a jóisten sem visz rá arra hogy leálljak füvezni. Ha előtte iszok aztán szívok semmi bajom, sőt nekem jól is esik...bár a kommentek alapján ez berfüggő.
2018. máj. 11. 19:55
7/9 anonim válasza:
emberfüggő**
2018. máj. 11. 19:56
8/9 anonim válasza:
Párszor előfordult velem, volt hogy elszívtam 1 esetleg 2 cigit, és utána ittam, igazából akkor kb. mintha az alkohol hatását észre sem vettem volna :D de fordítva is megtörtént már hogy berúgtam aztán elszívtam egy cigit, attöl teljesen kidőltem, jót aludtam úgy. Egyébként szerintem teljesen emberfüggő hogy kire milyen hatással van :)
2018. máj. 13. 15:10
9/9 anonim válasza:
En cigi utan nem birok inni semmit, meg sort se,ott azonnal hanynek.pedig siman ugy tudom vedelni a vodkat mint a vizet.
Ha mar ittal es arra szivsz,az jo tud lenni viszont meg kell talalni a nagyon vekony egyensulyt.nem vagyok nagy fuves,de ha keveset tolsz nem erzel semmi mast.ebbe a csapdaba bele lehet esni,nert ha tultolod akkor ott 2-3ora asztalon fekves garantalt.meghozza ugy hogy az neked napoknak tunik,borzaszto :D viszont ha sikerult eltalalni,akkor nagyon f sza erzes.
Mostanaban nem cigizek egyebkent,meguntam picit,nem az en stilusom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!