Nekem 14 evesen olyan szakallam volt,hogy akarmit kihoztam a boltból.
15evesen mar ugy visszanott az arcszorzetem hogy nagyon gyakran kellett borotvalkoznom...17leszek majusban...Hát én csak a lehetőséget adtam meg hogy kiszolgáljon...mer megteheti csak nem kovetkezmenyek nélkül...viszont ha mindegyik lebukott volna (kocsmák,dohányboltok,sima boltok) akkor jó páran rab...sztak volna...
2018. márc. 31. 15:37
12/19 anonim válasza:
Én már 12-13 évesen kezdtem inni,persze csak ritkán....Aztán 15lettem és azóta nagyon megszerettem...a sört azt szeretem,fröccsöt is imádom...rövidekkel sincs bajom..ha nem iszok minden hétvégén már hiányzik... (szombat péntek) nekem volt lehetőségem megvenni...15evesen már akármit megvettem személyi nélkül...fiatal korban nem igazán szokott olyan dús és nagy szakálla lenni az embernek és ja...Viszont egy két okos ember atlatott ezen...És személyit kért...szüleidet ha nem tudod megkerni,akkor egy 18ev feletti rokon/ismeros/barátot bekuldesz azt annyi
2018. márc. 31. 15:40
13/19 A kérdező kommentje:
#11 nekem is van közmunkásbajszom meg kecskeszakállam is kb fél cm :D
Lábszáramon meg akkora szőr van...
2018. márc. 31. 15:41
14/19 anonim válasza:
A 9-es válaszodra Kérdező:
Ha te csak a "jótékony hatása" miatt akarsz sörözni, akkor nincs akadálya alkoholmentes sört innod!
Abban ugyanezek megvannak és gond nélkül adnak a boltban is.
2018. márc. 31. 15:57
15/19 anonim válasza:
14-es, én is ezt javasoltam de nem kaptam "tapsot" érte.
2018. márc. 31. 16:04
16/19 anonim válasza:
Ne is törődj vele, én megtapsoltalak akkor is és most is, de úgy tűnik mások is, mert most 70%-on állsz, persze ez változni fog, amikor előkerülnek az edzett tinik.:)
2018. márc. 31. 16:10
17/19 anonim válasza:
Mi anno 20 éve csíkszeredai székely srácokként 15-16 évesen már rendszeresen kocsmáztunk, ott természetes volt, hogy ennyi idősen már kiszolgálnak minket, azóta nem tudom, hogy ilyen téren mennyit változott a helyzet és mi a helyzet a magyar városokban.
2018. márc. 31. 16:16
18/19 anonim válasza:
Minden esetre egy dolog a törvény, más dolog a valóság...
2018. márc. 31. 16:22
19/19 anonim válasza:
Vegyél alkoholmenteset, ha csak az íze meg a jótékony hatásai miatt veszed. Az is finom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!