Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért van az hogyha bemegyek...

Miért van az hogyha bemegyek egy boltba és akarok venni egy sört akkor elkérik a személyit aztán egy hét múlva a törley pezsgőt úgy tolják át az érzékrelőn hogy csak na hmmm?

Figyelt kérdés
Amúgy 17 éves vagyok.
2014. dec. 26. 21:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Hogy egyszer a kis nyomik is örülhessenek!
2014. dec. 26. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Ez attól is függ hogy milyen boltban veszed, meg hogy ki a pénztáros. A kib_szott dohányboltokba szinte mindig elkérik én már lassan 20 éves vagyok, de nyáron egyszer nem volt nálam személyi és nem tudtam ásványvizet venni a dohányboltan, mert ott már mikor belépsz akkor elkérik.
2014. dec. 26. 21:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
#2: mindenhol ez lenne a hivatalos, hogy elkérik a személyit, mert lehetsz te akár egy ellenőr is...én se kockáztatnám az állásomat azért, mert nem tudom külsőre eldönteni, hogy hány éves vagy
2014. dec. 26. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak eladók akik leszarják, csak fizess és menjél már onnan a fenébe.... én is ilyen voltam, amíg ki nem rúgtak miatta.
2014. dec. 26. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 vagyok és mindig elkérik a személyimet a trafikban. Idegesít, de én is ezt tenném a helyükben, megértem őket.

Van, aki letojja, és kiadja a kis 13 évesnek is az abszintot... az egyik középsuli mellett a büfés a gimiseknek árulja a cigit szálanként...

2014. dec. 26. 21:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Persze én is megértem hogy még nem vehetnék de most vagy kérje el mindig vagy soha vagy odaadja mindkettőt vagy egyiket se, sz.tem ez így lenne körrekt. Meg ugye azt se igazán értem hogy dohányboltban miért árulnak csokit meg üdítőt ha a 10 évs gyerek nem mehet be megvenni a CSOKIT mert kiskorú.
2014. dec. 26. 22:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz az eladó csinálja ezt veled?
2014. dec. 26. 22:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy? Simán lehet azért is, ha nem borotválkozol, akkor idősebbnek nézel ki, ha pedig borotválkozol, akkor fiatalabbnak. (ilyen miatt néztem már 20 éveset 25-nek és meglepődtem :D)
2014. dec. 26. 23:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb üzletláncokban többször elkérik a személyit, kisebb boltokban csak ritkán.
2014. dec. 26. 23:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés röviden: miért tévednek az emberek, amikor a korodat akarják megtippelni?
2014. dec. 27. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!