Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért van az hogyha bemegyek...

Miért van az hogyha bemegyek egy boltba és akarok venni egy sört akkor elkérik a személyit aztán egy hét múlva a törley pezsgőt úgy tolják át az érzékrelőn hogy csak na hmmm?

Figyelt kérdés
Amúgy 17 éves vagyok.
2014. dec. 26. 21:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%

3-as. Tudom igazad van, az rendben is van hogy piára meg cigire elkérik, de az röhejes hogy a dohányboltba már mikor belépsz akkor elkérik, holott lehet hogy nem is piát vagy cigit vennél. Persze tudom hogy ez nem a pénztáros miatt van hanem a parlamentben a majmok miatt akik a törvényeket hozzák, és a pénztáros csak azért teszi hogy nehogy megbüntessék. A sötétített üveget is gondolom azért találták ki hogy a kiskorúak ne lássanak be, mintha nem tudnák hogy mi van ott bent. Az is csak a rablóknak jó hogy könnyebben kirabolhassák.

Amúgy kérdető, ha ugyanaz a pénztáros csinálja ezt akkor tényleg fura de ha más boltban volt vagy ugyanott de más pénztáros akkor az bárkivel előfordul. Nem minden boltban és nem minden ember veszi ezt egyformán szigorúan.

2014. dec. 27. 12:27
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
Ez nekik bevétel az meg pont nem érdekli őket hogy veled mi lesz, igaz lehet hogy ez csak egy pezsgő, de belegondoltál abba, hogy talán pont ettől a pezsgőtől egy kicsit becsípsz véletlenül séta közben félremegy a lábad kilépsz az úttestre és elcsap egy autó.
2014. dec. 29. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!