Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az aszalt szilvával túl...

Az aszalt szilvával túl barnára színezett szilva pálinkát, hogy tudom visszaállítani szép halványsárga színűre?

Figyelt kérdés
2018. márc. 24. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2018. márc. 24. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
én valamilyen szűrőpapírra gondoltam
2018. márc. 24. 20:34
 3/7 Phoney ***** válasza:

Aktív szénnel vagy faszénnel, de az az ízéből is elvesz.


Esetleg a szűrőpapír vagy vattakorong is csökkentheti valamennyire, de az csak a szuszpenzióban lévő darabkákat fogja kivenni, ettől már szerintem nem lesz halványsárga.

2018. márc. 25. 06:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:

- Mondanám, hogy fogyaszd el . Az aszalványokkal történő

ízesítéssel óvatosan kell bánni.Aszalásnál a cukor is

besürüsödik, így a párlatot tul édesítheti .

Marad a már említett aktív szenes szürés .

2018. márc. 26. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

esetleg szintelen páleszt hozzáadsz?

egészen addig mig nem lesz megfelelő a szine.

2018. márc. 27. 00:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
főzd ki még egyszer
2018. márc. 28. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 dr. Kovács János Fer válasza:
100%
Meg kell innod. A szervezeted átalakítja (jó esetben) halványsárga színűvé.
2018. márc. 29. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!