Az aszalt szilvával túl barnára színezett szilva pálinkát, hogy tudom visszaállítani szép halványsárga színűre?
Figyelt kérdés
2018. márc. 24. 19:14
2/7 A kérdező kommentje:
én valamilyen szűrőpapírra gondoltam
2018. márc. 24. 20:34
3/7 Phoney válasza:
Aktív szénnel vagy faszénnel, de az az ízéből is elvesz.
Esetleg a szűrőpapír vagy vattakorong is csökkentheti valamennyire, de az csak a szuszpenzióban lévő darabkákat fogja kivenni, ettől már szerintem nem lesz halványsárga.
4/7 anonim válasza:
- Mondanám, hogy fogyaszd el . Az aszalványokkal történő
ízesítéssel óvatosan kell bánni.Aszalásnál a cukor is
besürüsödik, így a párlatot tul édesítheti .
Marad a már említett aktív szenes szürés .
5/7 anonim válasza:
esetleg szintelen páleszt hozzáadsz?
egészen addig mig nem lesz megfelelő a szine.
7/7 dr. Kovács János Fer válasza:
Meg kell innod. A szervezeted átalakítja (jó esetben) halványsárga színűvé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!