Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti milyen trükköket ismertek...

Ti milyen trükköket ismertek berúgás ellen?

Figyelt kérdés
A kenyérevésen és a zsíros ételeken kívül tudtok olyat mondani ami nektek már bevált?
2018. márc. 8. 17:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Bár a kérdésben nem szerepelt a másnaposság szó, nekem egyetlen egy dolog vált be ellene. Az alvás. Mindig úgy időzítem, hogy hazaindulás előtt már legalább 1-2 órával ne igyak semmi piát, majd miután hazaérek egyből lefekszek aludni és gondoskodok róla, hogy semmiképp ne keltsen fel semmi/senki.

Ha magamtól kelek, sose vagyok másnapos.

2018. márc. 8. 18:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem iszom alkoholt. Ha mégis akkor mértékkel.
2018. márc. 8. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Egy üveg bortól nem lehet berúgni, ahhoz minimum kettő kell, de inkább három. Gyere el a falunkba lakni, 3 hónap után edzett leszel.
2018. márc. 8. 19:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Volt hogy egy üveg 40-os metaxát ittam.

Konkrétan beestem az asztal alá.

És másnap mesélték,hogy az asztal alatt röhögtem.

Kiesett egy csomó minden.

Nagyon berúgtam.

Akkor sem voltam másnapos.:DDDDDDDdd

És de,be lehet rúgni egy üveg bortól,mert nem mindenkinek a szervezete ugyanolyan.

2018. márc. 8. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

Nem mindenki iszik azért, hogy berúgjon... Én néha kizárólag az ízéért, hangulatáért iszom, elképesztően kis mennyiségben. Máskor azt akarom, hogy hasson, de berúgni SOHA nem akarok, az nem jó. Bár lehet, hogy nekem mást jelent ez a szó. Nekem legfeljebb az enyhe illuminált állapot a célom, legrosszabb esetben szelíd elalvással. A filmszakadást és a hányást különösen rühellem.

Trükk szerintem nem kell, de ha én trükköznék, azt csak azért, hogy könnyebben beálljak, olcsóbb, egyszerűbb :D Többnapos éhgyomorra inni, az poén lehet (senkinek nem ajánlom, de ki akarom próbálni egyszer).

Másnapos sosem vagyok már, csak egész ifjan ittam össze mindenfélét egyszerre. Jó minőségű ital, csak annyira keverve, amennyire elbírja, az OK. De tuti mennyiség és ember kérdése is ez.

Berúgás ellen egyszerűen ne igyál túl sokat, akármit eszel, a nagy mennyiséget egy ponton túl nem bírod s nem is egészséges. Persze lassan inni és enni is, az jó.

2018. márc. 8. 23:50
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nyolcas én is azért iszok általában de nem mindegy hogy mennyi idő múlva üt be meg hogy bealszok mondjuk buli felénél és kihagyom ma végét :D

2018. márc. 9. 10:12
 17/18 kikova válasza:

Ha inni kell a társaságban, de nem szeretnél berúgni, akkor az alábbit tudom ajánlani.

Az oroszok a vodka mellé friss kaprot rágcsálnak, hiteles emberek mondták, hogy ez beválik. (Ezt én még nem próbáltam úgy igazából.)

Régi recept, hogy piálások közben rágcsálj el 1-2 kávészemet, és hörpints rá kis vizet. Észre se veszik, és többet bírsz, mint egyébként.

Másnaposságra meg igyál egy vodkát pici citromlével, és meglátod, az aszkorbinsav csodásan gyógyít.

Csak így tovább, és üdv.

2018. márc. 9. 15:03
 18/18 buszSTOPhun válasza:
Fontos:ha másnapos vagy ne menj PUBG-zni a haverokkal mert a legnagyobb fightba elmész hányni és itthagyod a csapatot. Már hagyták így ott engem.:(
2018. márc. 29. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!