Ti hogyan isztok a munkahelyeteken?
sokat kell angolul beszélnem az új munkahelyemen, de ez józanul nem az igazi. Nem arról van szó, hogy be akarok rúgni, csak úgy elérni az egy-két sörös kommunikatív állapotot úgy, hogy ez ne érződjön rajtam.
Előre is köszi minden értelmes választ:)
Vigyázni kell evvel amúgy mert azok akik pl soha életükben nem isznak, könnyen megérzik rajtad a piaszagot. Főleg ha ügyfelekkel beszélsz.
Nemrég történt ez velem hogy a munkatarsam szólt, hogy nem kéne inni meló eløtt, mert megérezni rajtam, pedig 2 doboz sört ittam csak, meg kajáltam is utána.
"A Munka Törvénykönyve a munkavállaló alapvető kötelezettségeként fogalmazza meg, hogy a munkavállaló köteles a munkáltató által előírt helyen és időben munkára képes állapotban megjelenni, és munkát végezni. A munkavédelemről szóló törvény ezt még azzal a rendelkezéssel egészíti ki, miszerint a munkavállaló csak a biztonságos munkavégzésre alkalmas állapotban, az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munka végzésére vonatkozó szabályok megtartásával végezhet munkát."
Ez a törvény....tehát piásan nem igazan tanácsos.
Iridában se... mész a lépcsőn, a folyosón elcsúszol eltöröd kezed làbad... jefyzökönyv, szonda.... kimutatja... ugrik a munkahelyibakeset után járó összeg a ceg kirug.
Megéri?
Undorító amit csinálsz és nevetséges.
És mások is megérzik a piát, ne hidd, hogy nem.
Járművezető vagyok. Nagyobb a felelősségem mint a tied, jól néznék ki, ha piásan mernék csak dolgozni.
Neked valami zavar van az agyadban, mindenesetre nagyon szánalmas amit csinálsz. Angolul beszélni nem nagy kunszt, nem akarom elhinni, hogy neked ez ennyire nagy lelki teher. Simán csak alkoholista vagy.
És büdös is vagy tőle. Hiába hiszed, hogy nem érzik, az igenis érződik, legfeljebb nem szólnak. Elég igénytelen meló lehet ha ilyet megengednek és elnéznek. Én ott helyben kirúgnálak.
Múltkor kanalas köptető (alkoholmentes) szedése közben jutott eszembe, hogy akár valami sötétebb színű pia is lehetne benne, mondjuk Unicum vagy Jager. :)
Csak egy tipp, de ne vedd komolyan, mert az új munkahelyen nem fog jól mutatni a rendkívüli felmondás az előző munkahelyi papírokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!