Borkedvelők, ti kb. mennyi bort isztok meg naponta?
Én kb. 3-4 dl házi vörösbort iszom naponta. Az apósomnak volt egy szívműtétje, és a szívsebész professzor is javasolta neki a napi 3-4 deci jóféle házi vörösbort.
Szerintetek árthat ez a mennyiség, vagy tényleg jótékony hatása van a szervezetre?
38/f
Nem az az alkoholizmus, ha iszik valaki egy pohár bort a vacsorához, hanem az, hogy ha épp nincs, akkor kaparja a falat a hiánya miatt.
Amúgy bár szeretem a bort, sajnos ritkán ihatok, mert olyan az életem, hogy bármikor kiderülhet, hogy autóba kell ülni:S
Ahogy az #5-ös mondja.
Én nem kedvelem ugyan az alkoholos italokat, de alkoholizmusnak csak a függőséget nevezem.
De a nyári dögmelegben 2 deci vörösborból készült viceházmester gyakran nekem is jól esik, és felüdit.
A napi négy deci bort én már sokallom.
Szerintem nem árthat.
Nekem csak az lenne a problémám, hogy ha annyi finom ételt ennék, amennyihez meginnám, akkor biztos meghíznék.
Meg nincs háziborunk, sajnálom rá a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!