Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem bírom a sör izét?

Miért nem bírom a sör izét?

Figyelt kérdés
A sör izéstől szabályosan hány ingerem van épp ez vonatkozik a borra is , de ha valami komolyabb pálinka whisky vagy vodka akkor ott semmi, az szeretem is. De egy üveg sör szabályosan ki fele végez, borból is egy pohár nem is menne le, ezért nem is iszom őket! De ezé kiesek a sörözős bulikból egyéb partykból amibe a 5-10 üveg alap, valamit tehetek ellene? hogy rá szoktasam magam?
2018. jan. 10. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Ne igyál olyat, amit nem szeretsz.
2018. jan. 10. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Sehogy ne 'szoktasad', ami nem megy, nem kell eroltetni. Nem attol leszel nagyfiu, hogy benyomsz 5-10 sort akkor is ha behanysz tole. Ha csak ilyen bulik vannak, keress masik tarsasagot, akik nem csak a pialasban latjak a bulit.
2018. jan. 10. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Örülj neki, ha a szervezeted valamilyen módon figyelmeztet, mert különben alkoholistává lennél (ahogy a kérdésedből kiérzem).
2018. jan. 10. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, miért kellene sört vagy bármi mást innod. Ha nem szereted, nem iszod, annyi. Akinek nem vagy haver sok sörivás nélkül, azt jobb is, ha kerülöd.
2018. jan. 10. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Akinek nem söre, ne öntse magába.
2018. jan. 10. 19:53
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

"rá szoktasam magam"

:D Miért szoktatád magad olyan dologra, amit nem szeretsz? Én semmilyen alkoholnak nem szeretem az ízét, soha nem is iszom.

2018. jan. 10. 23:36
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Én meg pont fordítva vagyok. :)

A sör, bor, pezsgő, esetleg még a likőrök is könnyen csúsznak, egy olyan tömény szesztől viszont, ami égeti a torkomat, annyira erős, néhány korty után teljesen elmegy a kedvem, és öklendezem. ;)

2018. jan. 11. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó vagyok. Ja, 5-10 korsó a sörből, vagy 5-10 pohár a borból sem esik már jól. Szóval ha ilyen mennyiségekről beszélünk, akkor nem szóltam...
2018. jan. 11. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
én nem csak az ízét, a szagát se bírom a sörnek. A bor kikészíti a gyomromat, tehát azt sem fogyasztom. Nem hiszem, hogy rá kellene szoktatnod magadat, lehet úgy is sörözős buliba menni a haverokkal, hogy te mást iszol, nem?
2018. jan. 11. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyen vagy, ez van
2018. jan. 12. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!